📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lubię koty i nawet mam jednego w domu.
Ale to już kurwa choroba.
Ale to już kurwa choroba.
niestety nadaje sie do leczenia w szpitalu na głowa jesli nie jest zapozno
Pełno jest takich pierdolniętych starych toreb co mają pierdolca na punkcie kotów. Ta z filmiku to jeszcze jest noob w porównaniu z tym:
2 sekunda filmu, Babcia mówi, że kot nazywa się "Skarpetka", a mi od razu w głowie pojawiają się wszystkie skarpety, jakie widziałem tutaj na hardzie. Matko jedyna, Sadol mnie normalnie już do końca wypaczył i sprał mózg...
Babcia mówi w 7 minucie że jak była taka chora to wszystkie przy niej były
Chyba liczyły na ciepły posiłek ;D
Chyba liczyły na ciepły posiłek ;D
jak tam musi NIEMIŁOSIERNIE JEBAĆ!
pewnej nocy zostanie po babuni sam szkielet.
ps. sorry za caps, ale nawet caps tego nie podkreśli tej mocy...
pewnej nocy zostanie po babuni sam szkielet.
ps. sorry za caps, ale nawet caps tego nie podkreśli tej mocy...
Sawix napisał/a:
Pozytywna babcia , kocha zwierzęta i tyle
A sąsiedzi ją kochają za to, że zrobiła sobie kocią wylęgarnie, bo wątpie żeby sterylizowała te koty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów