18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
35i 2020-02-17, 12:53 2
Jebać prądem i tyle w temacie.
Zgłoś
zwierzak30 2020-02-17, 14:01 2
Lubię koty i nawet mam jednego w domu.
Ale to już kurwa choroba.
Zgłoś
dexter164 2020-02-17, 14:11 2
Kocie gówna i toksoplazmoza.
Zgłoś
Pedofilek 2020-02-17, 14:53 1
niestety nadaje sie do leczenia w szpitalu na głowa jesli nie jest zapozno
Zgłoś
Mom and Death 2020-02-17, 15:19 1
Pełno jest takich pierdolniętych starych toreb co mają pierdolca na punkcie kotów. Ta z filmiku to jeszcze jest noob w porównaniu z tym:

Zgłoś
blady2137 2020-02-17, 17:40 2
Pojebało babę na starość zamiast dać wnukom to w śierśiuchy pcha gdzie jak wykituje to pójdą wszystkie do rzeki
Zgłoś
Superszadko 2020-02-17, 17:59 4
2 sekunda filmu, Babcia mówi, że kot nazywa się "Skarpetka", a mi od razu w głowie pojawiają się wszystkie skarpety, jakie widziałem tutaj na hardzie. Matko jedyna, Sadol mnie normalnie już do końca wypaczył i sprał mózg...
Zgłoś
DupcyperChui 2020-02-17, 19:03 2
Babcia mówi w 7 minucie że jak była taka chora to wszystkie przy niej były
Chyba liczyły na ciepły posiłek ;D
Zgłoś
Sawix 2020-02-17, 19:38 5
Pozytywna babcia , kocha zwierzęta i tyle
Zgłoś
maderfakermen 2020-02-17, 22:43 2
jak tam musi NIEMIŁOSIERNIE JEBAĆ!
pewnej nocy zostanie po babuni sam szkielet.

ps. sorry za caps, ale nawet caps tego nie podkreśli tej mocy...
Zgłoś
35i 2020-02-18, 10:37
Sawix napisał/a:

Pozytywna babcia , kocha zwierzęta i tyle

A sąsiedzi ją kochają za to, że zrobiła sobie kocią wylęgarnie, bo wątpie żeby sterylizowała te koty.
Zgłoś
edmund 2020-02-23, 18:31
35i napisał/a:

A sąsiedzi ją kochają za to, że zrobiła sobie kocią wylęgarnie, bo wątpie żeby sterylizowała te koty.

a ty sie wysterylizowałeś
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów