📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe, czy gdyby tam było dwóch facetów też byś taki zadowolony był. Homoś to homoś, niezależnie od płci.
ellsworth napisał/a:
Ciekawe, czy gdyby tam było dwóch facetów też byś taki zadowolony był. Homoś to homoś, niezależnie od płci.
w imię pokoju wszyscy by byli zadowoleni
jebie mnie opinia prostaków
No, kurwa wreszcie sadolowe materiały wracają
Kiedyś tylko oglądałem ten portal, ale musiałem wreszcie się zalogować, żeby nie ominęły mnie interesujące, typowo sadolowe materiały
Kiedyś tylko oglądałem ten portal, ale musiałem wreszcie się zalogować, żeby nie ominęły mnie interesujące, typowo sadolowe materiały
Za Aliego piwo w ciemno
"siły pokojowe z Jamajki" hahaha Ali G jest piekny!
Dodam i ja coś od siebie. Pogadanka o narkotykach. Wymagana znajomość angielskiego na poziomie mieszkańca zachodniego Staines.
Zaden kurwa |Alin G, tylko GG ALIN!!!!
LOL, jakie wesołe komentarze. Nikt jeszcze nie zauważył. że Ali G, Borat, Bruno to Sacha Baron Cohen, prawdziwy talmudyczny Żyd, bardzo religijny i ceniący kulturę żydowską. Dziwne, że jeszcze nie dostał jobów.
Niewiedza jest błogosławieństwem
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Niewiedza jest błogosławieństwem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów