18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
osa79 2013-07-19, 7:49 32
"walić brudstock..." hahahahah

synku jedź na podstarzałego pedała który całe życie udawał szatana ^^ żałosne
Zgłoś
donwasyle 2013-07-19, 9:32 29
Najbrzydsza Alicja jaką w życiu widziałem.
Zgłoś
Fialek 2013-07-19, 10:08
I ja tu kurwa piwo postawiłem...
Zgłoś
q................a 2013-07-19, 11:46 32
woodstock to gówno dla gimbazy.
Zgłoś
Matikens 2013-07-19, 12:31 137
Zgłoś
Marcepaninfinity 2013-07-19, 13:34 2
Ok tylko plus nad tym typem a woodstock'iem jest taki, że woodstock jest za free przez 3 dni.
Zgłoś
RevolutionGFX 2013-07-19, 15:02 5
Napisałbym coś w stylu "Na chuj tego brudasa tu wstawiacie?" i patrzył na fale hejtów ale... nie chce mi sie
Zgłoś
luczekkk 2013-07-19, 17:48 19
osa79 napisał/a:

"walić brudstock..." hahahahah

synku jedź na podstarzałego pedała który całe życie udawał szatana ^^ żałosne

hłe hłe hłe hłe Jedz na 3 dni tarzania się w błocie wśród ludzi którzy jadą tam tylko dlatego że jest za darmo i żeby móc powiedzieć że słuchają Rocka choć nie mają o nim pojęcia
Zgłoś
staruchazpalcemwd 2013-07-19, 18:47 18
Byłeś, że się wypowiadasz? Nie rozumiem skąd taka fala hejtu na Woodstock, naoglądaliście się wersji z Tv Trwam albo wam rodzice nie pozwalają jeździć maluszki Od kilku lat jeżdżę i nie narzekam, owszem można źle trafić na kogoś ale to są wyjątki, kropla w morzu. Do tych co hejtują a nawet nie byli: Morda w kubeł!
Zgłoś
luczekkk 2013-07-19, 18:59 13
@staruchazpalcemwd wyobraź sobie że byłem i powiem wprost że te 3 dni woodstocku nie mogą się równać z prawdziwym koncertem jakiegoś zespołu . Podczas gdy będzie woodstock Polskę odwiedzają Depeche Mode , Deep Purple , Alice Cooper , Carlos Santana . Zamiast pójść na prawdziwy koncert dzieciaczki wolą woodstock bo jest za darmo i dla nich to bez różnicy .
Zgłoś
staruchazpalcemwd 2013-07-19, 19:34 6
@luczekkk Z tą różnicą, że na Woodstock nie jeździ się tylko i wyłącznie na koncerty ale też dla atmosfery przez te kilka dni, dla ludzi, jeżeli Tobie się nie podobało to przykro mi, na złą ekipę trafiłeś. Byłam na "normalnych" koncertach ale odczucia mam zupełnie inne niż Ty.
Zgłoś
Bartz 2013-07-20, 11:29
Może nie kumałaś wtedy przesłania.
Zgłoś
CiociaSmiglo 2013-07-20, 11:31 3
Będzie grał 2 km ode mnie, musiałabym połowe wypłaty wydać na bilet. Tyle przegrać
Zgłoś
riffraff000 2013-07-20, 11:35 3
Na woodstocku jest chillout którego nie znajdziecie nigdzie indziej to są tysiące ludzi którzy przyjeżdżają tam co roku dla muzyki, nawiązywania nowych znajomości i dla dobrej zabawy. Jeżdżę tam rok w rok od 5 lat i nie wyobrażam sobie wakacji bez wooda. Tylko jakiś sztywny i smutny skurwywij mógłby powiedzieć że woodstock jest chuyowy... Za "brudstock" autorowi posta chuj w dupe po same jaja.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem