słodki uśmiech
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To Meksyk. Lubię podróżować po świecie wraz z ostatnią stroną "FAKT-u"
La Chupacabra !
Tiaaa bardzo ciekawa historia tego zwirza - znaleziony GDZIEŚ w Meksyku (nie wiadomo gdzie dokładnie, tam jest dużo takich samych zabitych deskami dziur), Wieśniak, który go znalazł zaginął w nieznanych okolicznościach.
Przecież to nic podejrzanego, że znalazł go ktoś nie określony w nie określonym miejscu
Przecież to nic podejrzanego, że znalazł go ktoś nie określony w nie określonym miejscu
Cytat:
In late 2009, scientists had their brains stormed in a case that left the world stunned. A carcass of what is claimed to be a baby alien was handed over to them by a Mexican farmer, Marao Lopez who captured the creature alive in 2007.
Cytat:
Pod koniec 2009, naukowacy skupili się na sprawie która zelektryzowała świat. Ciało czegoś, o czym twierdzono że jest dzieckiem kosmitów zostało wręczone im [naukowcom] przez meksykańskiego farmera, Marao Lopeza, który złapał to stworzenie żywe, w 2007 roku.
reszta artykułu: ansblog.com/2010/10/alien-baby-found-in-mexico-aliens-on-earth/?utm_so...
szczerze mówiąc nie wiem, w artykule nic na ten temat nie ma... ale fakt, powinien
Od zawsze mnie zastanawia, dlaczego "obcy" czy też inne te "stworki" muszą się zatrzymać przed kamerą i spokojnie na nią spojrzeć, a następnie długa?
Mają kurewki parcie na szkoło ; /
Mają kurewki parcie na szkoło ; /
Pierwszy filmik fake. W 01.00 widać jak coś nie idzie tylko wskakuje, albo wsuwa się w kadr.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów