...to zabójcze połączenie. Panowie przekonali się o tym na własnej skórze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A to zwierzątko co tak macha łapkami?
Widocznie to lokalny szaman udziela pierwszej pomocy
Idziesz na piwko z bronią - zastrzelisz kogoś przypadkowo. Nie idziesz z bronią - ktoś podjedzie i ciebie zastrzeli (i okradnie). Jak żyć Panie Premierze, jak żyć w tej Hameryce?
Cieszac się każdym oddechem.
A laska pociesznie hopsa dookoła, jest to nawet bardziej pocieszne od pierwszej pomocy postrzelonemu koledze.
Szkoda, że bez dźwięku :l
Czekałem jak łysy odpali tego trzeciego.... szkoda bo mu sie należało. byli we dwóch i zamiast po mordach mu dać to go zastrzelili... ale jak widać Opaczność czuwa i rewolwerowiec sam zastrzelił se brata/ziomka XD
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Czekałem jak łysy odpali tego trzeciego.... szkoda bo mu sie należało. byli we dwóch i zamiast po mordach mu dać to go zastrzelili... ale jak widać Opaczność czuwa i rewolwerowiec sam zastrzelił se brata/ziomka XD
Nie kolega a czwarty dołaczył z lewej strony i chudego odwalił.
Kurde 4 razy oglądałem zanim zaczaiłem , że chudego odpalił 4 osobnik : X
PanKukuruźnik82 napisał/a:
i rewolwerowiec sam zastrzelił se brata/ziomka XD
ten chudszy dostał w plecy od kogoś, kto pojawia się z bronią z lewej strony, przypatrz się uważnie
ten co jako pierwszy leżał dostał od grubego co najmniej raz i od chudego też co najmniej raz
Dobry materiał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów