Co widać na załączonym obrazku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Co widać na załączonym obrazku.
35i napisał/a:
Raczej brak barierki.
Mnie za coś takiego kurwy z sanepidu,chciały bar zamknąć.Bo najebus nie będący nawet moim klientem.Wjebał się pod autobus na ulicy,oddzielonej chodnikiem,pasem zieleni i żywopłotkiem. 8m od mojej posesji.Fakin lodżik.
Ale chujowa śmierć
Nic mu nie jest. Troche przesadził z alkoholem i zezgonował. Normalna sprawa
Alkohol to największa trucizna.
I will wear you like a condom.
Miałem też wypadek po alkoholu, na szczęście nie aż tak ciężki jak na tym filmiku, u mnie skończyło się na 2 krwotokach przez głupie przewrócenie. Od tamtej pory nie przesadzam z alkoholem szkoda życia na śmierć w takich okolicznościach.
Niebieski worek to napewno przezyl
Kurwa.... pisklak z gniazda wypadł.....
zwierzak30 napisał/a:
Mnie za coś takiego kurwy z sanepidu,chciały bar zamknąć.Bo najebus nie będący nawet moim klientem.Wjebał się pod autobus na ulicy,oddzielonej chodnikiem,pasem zieleni i żywopłotkiem. 8m od mojej posesji.Fakin lodżik.
Prawidłowo. Mam nadzieję, że zamknęli i nie będziesz więcej narażał życia spokojnych alkoholików.
zwierzak30 napisał/a:
Tzn. ,,Chciały" ale im nie pozwoliłeś dzięki mocy wolnego rynku czy może poprostu ktoś o coś zapytał a ty sobie dokreciles historie o zamykaniu baru, walce samotnego homo przedsiębiorcy z systemem itp.
Gdybyś sprzedawał chociaż jajka na targu to byś wiedział że słowo ,,chcieli" za dużo nie znaczy, liczy się tylko fakt dokonany. Nie mówiąc wogole o głupocie jaka wogole napisałeś jeśli to co napisałeś o tym alkusie to wogole prawda, chodz wątpię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów