📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po chuj ta blondyna dociska każdemu głowę do stołka ?? wydaje mi się że na miejscu by była raczej sytuacja odwrotna, tyle że zamiast stołka ...
@Rafal1757 bo jak masz głowę podniesioną to błędnik lepiej to znosi i się tak nie "zakręcisz". Niemniej baby mają zwyczaj wpierdalać się do wszystkiego.
Bez dźwięku filmik trafi na wartości :/
Bez dźwięku filmik trafi na wartości :/
Tą babę to bym wyjebał jak ten ostatni ale już na samym początku, potem jeszcze kopa i chuj. Jak nie bierze udziału to niech spierdala, chyba że ten jej kubeł z piwem i po zawodach dla niej.
mario-s3 napisał/a:
oj tam oj tam, poprostu zabawa zjebów nic wielkiego ;/
No faktycznie, zjeby. Bo lepiej przecież najebać się i siedzieć jak muł na ławce/murku, bądź rozpierdalać śmietniki tudzież inne itemy mienia publicznego Wiadomo...
oj tam oj tam, poprostu zabawa zjebów nic wielkiego ;/ niebedz stolek ci zajebali spod tylka nie mozesz gruchy walic przy kaputerku
Hehe dobra opcja na weekend, tylko że ja widzę siebie po 2 rundach ;/
wódka z rana jak śmietana
Kobita się wkurwiła na kolesia co przycinał i już następnemu karne kazała następnemu kręcić.
Bo jak dobra jest zabawa, się wpierdalać nie ma prawa!
Bo jak dobra jest zabawa, się wpierdalać nie ma prawa!
Fajnie się to ogląda przy tej nucie Armando Fuentez - Base in your Face (Main Private Mix)
Ten ostatni to na pewno polak .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów