18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mario-s3 2011-06-07, 14:13
oj tam oj tam, poprostu zabawa zjebów nic wielkiego ;/
Zgłoś
Rafal1757 2011-06-07, 14:41 13
po chuj ta blondyna dociska każdemu głowę do stołka ?? wydaje mi się że na miejscu by była raczej sytuacja odwrotna, tyle że zamiast stołka ...
Zgłoś
Robster 2011-06-07, 14:44 2
@Rafal1757 bo jak masz głowę podniesioną to błędnik lepiej to znosi i się tak nie "zakręcisz". Niemniej baby mają zwyczaj wpierdalać się do wszystkiego.
Bez dźwięku filmik trafi na wartości :/
Zgłoś
Astarot 2011-06-07, 15:07 3
Tą babę to bym wyjebał jak ten ostatni ale już na samym początku, potem jeszcze kopa i chuj. Jak nie bierze udziału to niech spierdala, chyba że ten jej kubeł z piwem i po zawodach dla niej.
Zgłoś
Ryuk 2011-06-07, 15:41 23
mario-s3 napisał/a:

oj tam oj tam, poprostu zabawa zjebów nic wielkiego ;/

No faktycznie, zjeby. Bo lepiej przecież najebać się i siedzieć jak muł na ławce/murku, bądź rozpierdalać śmietniki tudzież inne itemy mienia publicznego Wiadomo...
Zgłoś
tomkararek 2011-06-07, 16:09 1
oj tam oj tam, poprostu zabawa zjebów nic wielkiego ;/ niebedz stolek ci zajebali spod tylka nie mozesz gruchy walic przy kaputerku
Zgłoś
WhyMe? 2011-06-07, 16:15
Hehe dobra opcja na weekend, tylko że ja widzę siebie po 2 rundach ;/
Zgłoś
k................n 2011-06-07, 16:35 1
wódka z rana jak śmietana
Zgłoś
koopa 2011-06-07, 16:59 4
Uwielbiam takie pijacki fazy, zabawa pierwsza klasa
Zgłoś
G................y 2011-06-07, 17:11
Kobita się wkurwiła na kolesia co przycinał i już następnemu karne kazała następnemu kręcić.
Bo jak dobra jest zabawa, się wpierdalać nie ma prawa!
Zgłoś
zachar1345 2011-06-07, 17:33
Fajnie się to ogląda przy tej nucie Armando Fuentez - Base in your Face (Main Private Mix)
Zgłoś
Executtor 2011-06-07, 18:03 1
To będzie hit wakacji! żadne tam Waka-Waka...
Zgłoś
S................i 2011-06-07, 20:34
Ten ostatni to na pewno polak .
Zgłoś
dreamor 2011-06-07, 20:47
Aż mi się WFy w podstawówce przypomniały...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem