W sumie nie strzela bo ma zerowe pojęcie jak tego używać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda że w łeb sobie nie strzelił
ale tępe chuje, rewolucja srucja cia/mosad robi swoje, ale idiotów zatrudniają
Pozytywnie stargali. Oddział polskich sadoli od razu rzuciłby "ty zajebany w kurwe jego mać fiucie głupi". No i oczywiście sami eksperci od strzelania, bo ile to wy wojen nie zaliczyliście. Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield - doświadczenie nie w ciemię bite No jak on mógł wcisnąć spust palcem?! Przecież trzeba kliknąć lewym przyciskiem myszy!
@Cossmos
Już nie przesadzajmy. Nigdy nie miałem kontaktu z bronią palną ale gdybym dostał takie cos do ręki to przede wszystkim starałbym sie postępować z tym ostrożnie. No i mimo wszystko wiedziałbym gdzie jest spust i jakie konsekwencje niesie z soba jego naciśnięcie.
Ciapek po prostu trenuje do walki o przyszłoroczną nagrodę Darwina, dla siebie lub kogoś z kolegów.
Już nie przesadzajmy. Nigdy nie miałem kontaktu z bronią palną ale gdybym dostał takie cos do ręki to przede wszystkim starałbym sie postępować z tym ostrożnie. No i mimo wszystko wiedziałbym gdzie jest spust i jakie konsekwencje niesie z soba jego naciśnięcie.
Ciapek po prostu trenuje do walki o przyszłoroczną nagrodę Darwina, dla siebie lub kogoś z kolegów.
fake, mały ciapaty dostaje kałasza zamiast becikowego
Cossmos napisał/a:
Pozytywnie stargali. Oddział polskich sadoli od razu rzuciłby "ty zajebany w kurwe jego mać fiucie głupi". No i oczywiście sami eksperci od strzelania, bo ile to wy wojen nie zaliczyliście. Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield - doświadczenie nie w ciemię bite No jak on mógł wcisnąć spust palcem?! Przecież trzeba kliknąć lewym przyciskiem myszy!
zamiast klikac LPM mógł po prostu przeładować ( bo chyba to słychać jak ciapaty znika z kadru i prosi innego ciapatego o pomoc ) no i oczywiście niech nie zapomni obblokować broni a gdy już się z tym upora to mógłby z łaski swojej nie łazić z odbiezpieczoną bronią z lufą zkierowaną ku górze
Obsługa broni łatwa jest ale widać koran zajął już cały ich "musk".
0:27 ktoś mówi: "jebany kurw" ?
Cossmos napisał/a:
Ekspercie "Spust" to możesz mieć w nocy jak cię tatuś odwiedzi, a to się nazywa "język spustowy"
aż dziw że nie sypał prochu do lufy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów