Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak czy siak typ oszustwa jak u nas na allegro kiedys co sprzedawali zdjęcie NOWEGO TELEFONU.
wyruwnuje
łamanie nug
poterzni
odwiedzanie klijetów
wspułpracownika
Gdyby nie te błędy to może ktoś by to łyknął...
Sprzedaję przedmiot wyjątkowy – ołówek z Rzeczpospolitej. Nie jestem stuprocentowo przekonany, ale jest wielce prawdopodobne, że to właśnie nim robił notatki red. Gmyz, pracując nad publikacją o trotylu smoleńskim.
Ołówek oczywiście posiada ślady używania, jest m.in. trochę nadgryziony z jednej strony, co świadczy o tym, że autor artykułu bił się z myślami podczas tytanicznego wysiłku intelektualnego. Poza tym wszystko z nim ok. Stan techniczny dobry, sprawny w 100%, można pisać. Wydaje mi się, że to ołówek HB.
Mam świadomość, że brak certyfikatu oryginalności, poświadczonego przez red. Gmyza obniża jego wartość, ale na pewno ołówek posiada wysoką wartość sentymentalną, jeśli nie narodowo-patriotyczną. Zapraszam do licytacji.
idealny prezent na święta
http://allegro.pl/show_item.php?item=2816310238
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów