Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za system? Windows 98?
Że nie jest kolorowo i gadżetami zawalone to od razu 98?
Nic nie dzieje się przez przypadek ; )
Co do tych specyfików, to to w ogóle coś daje?
Ja nie wiem , nie muszę używać
Jestem zmuszony rozstać się z moim ukochanym samochodzikiem mianowicie Golfik 3 1,6 75KM ;( Nie wiem w sumie od czego zacząć... Może od tego, że autko jest niestety pechowe o czym z góry ostrzegam! Myślałem, że pech dotyczy mnie, nie auta, ale jak się okazało fatum ciąży nad samochodem (dziewczyna prowadząc go, również miała z nim przygody, ale o tym dalej). Mianowicie golf ma dziwne właściwości hm... no właśnie... jakie... chyba przyciągające, ponieważ ciągnie go do krawężników, rowów, pobliskich samochodów itepe itede. Dlatego pewnie ma dość bogatą historię:
Golfik jest w moim posiadaniu hm no ze 4 lata, jest to mój pierwszy samochód, byłem z niego zawsze bardzo zadowolony i ceniłem jego niezawodność, zawsze powtarzałem, że tym autem będą jeździły jeszcze moje dzieci...
Na początku było tak:
Potem się zaczęło... Moją pierwszą stłuczkę zaliczyłem po 2tygodniach posiadania samochodu, na wagarach w Krakowie, ujj ale był przypał w chałpie
Reszta w komentarzu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów