📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja pierdole... Jakiś miesiąc lub dwa miesiące temu byli u nas w Skoczowie... Pojebani...
Jeżeli Bóg istnieje powinien zajebać Jego dilera...
@up barteh2
Jeśli Bóg istnieje powinien coś zrobić, abyś nabył wiedzy o otaczającym Cię świecie bo nie wiem czy strugasz kozaka czy faktycznie jesteś intelektualnym truchłem.
Dla ciekawych - to jest zapewne ewangelizacja chrześcijan Baptystów lub Zielonoświątkowców (ze wskazaniem na tych drugich)
Z kolejnych ciekawostek - jedynym dogmatami tego wyznania jest Trójca Święta i Pismo Święte (notabene takie same jak pierwszych Chrześcijan 2 tys. lat temu), a nie jak w katolandzie modlitewniki, półgodzinne listy od Biskupa czy tradycyjna msza, na której wstajesz siadasz, klękasz i bijesz się w pierś bezmyślnie jak tresowana małpa...
Trzeba mieć niesamowitą wiarę i przekonanie, w to, aby tak wyjść do ludzi i głosić słowo.
Więcej książek i widzenia, a nie patrzenia.
Pozdrawiam
Jeśli Bóg istnieje powinien coś zrobić, abyś nabył wiedzy o otaczającym Cię świecie bo nie wiem czy strugasz kozaka czy faktycznie jesteś intelektualnym truchłem.
Dla ciekawych - to jest zapewne ewangelizacja chrześcijan Baptystów lub Zielonoświątkowców (ze wskazaniem na tych drugich)
Z kolejnych ciekawostek - jedynym dogmatami tego wyznania jest Trójca Święta i Pismo Święte (notabene takie same jak pierwszych Chrześcijan 2 tys. lat temu), a nie jak w katolandzie modlitewniki, półgodzinne listy od Biskupa czy tradycyjna msza, na której wstajesz siadasz, klękasz i bijesz się w pierś bezmyślnie jak tresowana małpa...
Trzeba mieć niesamowitą wiarę i przekonanie, w to, aby tak wyjść do ludzi i głosić słowo.
Więcej książek i widzenia, a nie patrzenia.
Pozdrawiam
tds1974 napisał/a:
Zgadam się w 100% Choć "profesjonalna proca" brzmi jak "agresywny monitor" albo "rozwścieczona podłoga".Gdybym mieszkał w pobliżu i gość obudziłby mi dziecko, wyjąłbym profesjonalną procę, której używam na gołębie i pokazał temu debilowi zupełnie inne znaczenie słowa armagedon.
Ale macie ograniczone umysły. To nie jest "nawiedzony katol", tylko zielonoświątkowiec. Przez kilka lat miałem do czynienia ze wszystkimi "chrześcijańskimi" związkami wyznaniowymi w Polsce, to wiem. A to co jest na filmiku to pewnie ewangelizacja w czystym zielonoświątkowym stylu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów