📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
na poczatku myslalem ze to zart ale pozniej stwierdzilem ze on chyba na powaznie:D
A sprobujcie w tym naszym "swieckim" kraju namawiac w ten sposob do ateizmu
Chciałbym oficjalnie ogłosić wszystkim hejterom Kościoła Katolickiego - tak, to jest nawiedzony katol.
Gdybym mieszkał w pobliżu i gość obudziłby mi dziecko, wyjąłbym profesjonalną procę, której używam na gołębie i pokazał temu debilowi zupełnie inne znaczenie słowa armagedon.
Nie wierzę, że nikt nie dał mu w mordę. Człowiek chce odpocząć sobie na kanapie w przytulnym mieszkaniu po całym dniu zapierdalania, a jakaś pizda za oknem wykrzykuje, że Jezus mu obciągnął. Ja bym się conajmniej wkurwił.
tds1974 Nie gołębie, jeno latające szczury.
Jako oficjalny hejter oficjalnego Kosciola Katolickiego chcialbym oficjalnie oglosic, ze "chuj mnie to obchodzi".
a tam gadacie...ja tez jakbym dostal kase za kilkanascie minut pierdolenia glupot to tez bym tak gadal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów