📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ładny bassik
ale proca ma 3.
Pokazująca wiele ludzkich tragedii i katastrof. Owszem nie ma tu tej najbrutalniejszej strony..flaków i krwi (nowe dyrektywy)
Natomiast ujęcia z WTC robią wspaniałe wrażenie... poczujcie kilku sekundowy lot z kilkuset metrów.
Muzyka świetnie uzupełnia całość.
Pokazująca wiele ludzkich tragedii i katastrof. Owszem nie ma tu tej najbrutalniejszej strony..flaków i krwi (nowe dyrektywy)
Natomiast ujęcia z WTC robią wspaniałe wrażenie... poczujcie kilku sekundowy lot z kilkuset metrów.
Muzyka świetnie uzupełnia całość.
w chinach robią to lepiej. Jesli chodzi o wyburzanie
Nieco więcej:
sadistic.pl/chinskie-bloki-vt17867.htm62969
Z tym tytułem to dojebałeś... Aphex Twin do chuja!
Masz piwo, pod warunkiem że wypijesz je na spółę z Aphexem Richardem Jamesem Twinem.
Twój stary alpex twin
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów