📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Counter-Strike!
wszystko fajnie ale tak jak oni biegną i jada po otwartym terenie to jeden kumaty strzelec by sprawe zalatwił no moze 2 . ten film tylko pokazuje jak niewyszkoleni sa ci ludzie popatrzcie na gosci aco poziomo ak trzyma . przeciez to jak z filmu z linda
Chyba było... I coś w tym domku z granatem się też działo - jeśli dobrze pamiętam to koleś wbił do środka prosto na innego muslima
A strzelają to pewnie z żołędzi albo piaskiem ktoś im amunicje sprzedaje tylko ciekawe kto hm...
Far Cry 2
oni do cywili strzelają? Za takie coś od razu pod ścianę bez sądu.
"Tarcza balistyczna wykonana z połówki plastikowej beczki. Pewnie jej projekt zesłał im sam allah."
Ja myślę, że tutaj chodzi o efekt zaskoczenia... Wy na tak na serio piszecie czy macie po prostu beke?
Ja myślę, że tutaj chodzi o efekt zaskoczenia... Wy na tak na serio piszecie czy macie po prostu beke?
Cytat:
wszystko fajnie ale tak jak oni biegną i jada po otwartym terenie to jeden kumaty strzelec by sprawe zalatwił no moze 2 . ten film tylko pokazuje jak niewyszkoleni sa ci ludzie popatrzcie na gosci aco poziomo ak trzyma . przeciez to jak z filmu z linda
Problem w tym że najechali na wsioków których arsenał składa się z motyki i kilku kamieni. Tutaj też pojawia się element zaskoczenia i flankowania celu, który nie jest przygotowany na atak takich psycholi.
Wydaje mi się że może to być jakaś forma treningu dla nowicjuszy, sprawdzają czy potrafią zabijać i najlepiej zrobić to na małej nieubezpieczonej wiosce.
Hornet napisał/a:
czy takich na pewno bezbronnych.
Bezbronnych. Arabusy sami z siebie nie potrafią wybuchnąć.
jak zdobywanie posterunku w farcry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów