Czekamy na kolejne produkcje !
Motorek to: Suzuki GSX-R 1000 k7
"D.E.B.I.L." - wytłumaczysz to to znaczy w twoim umysłowym skrócie? Drogi są niebezpieczne? No tak, bo są chujowe i dziurawe
Koleżko, wchodzisz na sadistica. Dlaczego nie wejdziesz na harda i nie napiszesz pod filmikiem gdzie jest nagrane morderstwo przykładowo, że po chuj to wrzucaja do sieci, dzieci patrzą i biorą przykład? Beka z typa, każdy żyje jak chce i tyle, a ty ani nikt inny nie ma prawa mi mówić jak mam życ, skoro on chce zapierdalac to to robi i bedzie robił. Idz słóż skarge na policje, zamknij sie w domu a do roboty zapierdalaj pieszo skoro sie boisz autem, bo jest niebezpiecznie.
To sadistic czy forum straży miejskiej z papierami teakwondo? Jakim cudem taki komentarz tomaryszka jest jako pierwszy, pierdoli jak potłuczony. Zdychajcie przed swoimi zapleśniałymi komutrami.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.