polaczki polaczki biedaczki , większość nie zna języka angielskiego ale co się dziwić jak niektórzy nie umieją poprawnie po polsku pisać np wymowy polityków , albo własne grałem w drużynie rankingowej league of legends (jebać jaka gra) i bylo ja 2 polakow i 2 z serbi , i używaliśmy komunikatora głosowego w celu komunikacji i ci polacy gadali po polsku xDDD ,
3 przykład w klasie na sprawdzanie z angielskiego to ja całej klasie pomagam napisać sprawdzian coś jak głuchy telefon 3 b , 4 a , 5 c takie są realia i nie pierdolcie że jest inaczej
ale oczywiście jakiś patryjota (fanatyk kosmopolita) się przypierdoli o byle gówno
zero dystansu do siebie? ktoś napisze polaczki biedaczki i przez neta spinasz do niego props
prawdziwy patryjotyzm to też szacunek dla innych narodów a nie ślepe upatrzenie własny że jest najlepsze , taki z Was patryjoci a 1/2 pewnie nie wie kiedy miał miejsce chrzest polski albo powiedzą że 1 królem był mieszko 1 , btw wasz patryjotyzm skończy się gdy przyjdzie wojna :*
sprawdźcie sobie jak szybko polskę podbito podczas 2 wojny światowej.
Btw2 ruscy byli kiedyś pod zaborami? nie a polska 123 lata
btw 3 pkb polski to okolo 400 mln euro gdzie niemiec 3000 (grubo zaokraglone)
tak tak hejtujcie mnie przez neta
btw4 Myślisz że dowodzisz patryjotyzmu bo spinasz przez neta do kogoś kto napisał polaczki? ahahah żałośni jesteście