Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jasne bo wersja banderowska jest inna, a te brudy wschodnie już w Biedronkach u nas latają jak małpy, mordę drą w tym swoim kacapskim jezyku bo dla mnie to samo gówno, ale tu miłość niedojebów z piwnicy do Bandery heheh. Małe kutasy pomarszczone albo trolle ukraińskie.
Nie rozumiem. Przetłumaczy ktoś z onucowego na polski?
Jasne bo wersja banderowska jest inna, a te brudy wschodnie już w Biedronkach u nas latają jak małpy, mordę drą w tym swoim kacapskim jezyku bo dla mnie to samo gówno, ale tu miłość niedojebów z piwnicy do Bandery heheh. Małe kutasy pomarszczone albo trolle ukraińskie.
Jak to jest, że zrobiłeś konto świeżo po początku wojny i piszesz takie rzeczy? Przypadek? xD
ptfuu na ciebie ruski onucu ptfuuu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów