Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬siarz napisał/a:
Przed wejściem pewnie jeszcze tego pręta zamoczył w wodzie.
ale w świętej wodzie, z Gangesu, więc nie wiem co poszło nie tak...
gustav665 napisał/a:
umrzeć pomagając gołębiowi, ja p🤬le
Nietoperz, kurła.
Najlepsza jest pomoc, dla człowieka nietoperza. "Wstawaj, nie leż tak, bo się przeziębisz."
No k🤬a... Dla gołębia czy kury:
- wlazł 8 metrów nad ziemię co już jest niebezpieczne,
- na słup energetyczny
- z przedmiotem przewodzącym prąd.
Jak on k🤬a dożył dorosłego wieku - nie wiem.
- wlazł 8 metrów nad ziemię co już jest niebezpieczne,
- na słup energetyczny
- z przedmiotem przewodzącym prąd.
Jak on k🤬a dożył dorosłego wieku - nie wiem.
dejwid092 napisał/a:
W nagrodę pan Bóg zabrał go do nieba
Prędzej dostał kolejne wcielenie albo gatunek ptaka którego chciał uratować lub osioł. Tam ich bogowie mają wesoły wybór jakie mu dać przyszłe wcielenie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie