Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciekaw jestem jakie doswiadczenie z dieslami maja ci hejterzy Pasuje wam spalanie 10-12 litrow w miescie w chociazby glupim A3 z silnikiem 1.6, oczywiscie benzyna? Mnie na to nie stac, jezdrze nieprzerobionym, orginalnym passatem 1.9 TDI 115km, spalanie na trasie 5.5l w miescie ok. 8 litrow, bardziej elastyczny silnik, bardziej wytrzymaly (moj ma 290tys prawdziwego przebiegu, 190 na liczniku ^^ ) lekko przypocony przy glowicy ale dalej jezdzi bez dolewek od wymiany do wymiany na pelnym syntetyku, kto sie pochwali czyms takim w benzynie? Wiadome, do Carrery nie wsadze diesla, po prostu, ale tanie auta osobowe czemu nie?
10-12l w mieście to pali 2,5 - 3l benzyniak o mocy ~190-240 koni z tymi dyzlami i niskim spalaniem
Ja pierdole...czepacie sie VW czy Opla...a pewnie sami zapierdalacie z buta albo jak wam rodzice dadzą swoje Ałdi na 15 minut. Sam zapierdalam oplem i jest mi dobrze....a chce miec golfa 4 i chuj.
typowy wiochmen - golf 4 marzeniem każdego wsiura - ofkors 1.9tdi i welurek hahahaha
Z tym golfem to przesadziłeś... Opel jest spoks, ale wieśwagena nigdy.
tia dopuki nie musisz nim jeździć
po co tuningowac taczki do "silnikow" jakimi sa vw?
widać jak się znasz, wiedza równa 0, 1.9 idealne do tuningu, ( nieważne czy VP czy PD ) 2.0 (BKD, BRD ) jeszcze lepsze 2 litrowa jednostka 16v daje dużo spalin, fajnie pracuje sprężarka. Jedź zatankuj gazem BMW bo pewnie takim jeżdzisz
Aczkolwiek mam jeszcze Passata w kombi do sprzedania znajomego 02r w 1.9 TDI ktoś reflektuje??
a po chuj to komu?
od zasrania takich pasatów z tym paździerzem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów