Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sam jesteś burakiem z pierwszej bruzdy wyoranym nie obrażaj skoro ciebie nikt nie obraża gdybyś chciał wiedzieć diesle spełniają normy EURO odnośnie spalin nie hejtuj bo twojej benzyny nikt nie hejtuje
bo beny nie ma za co hejtować hahahaha
osobiscie posaidam 1.9 tdi z 2003 roku o przebiegu 300k i leje do niego full syntetyk( benzyna z takim przebiegiem rozjebała by sie przy takim oleju) od wymiany oleju co 15k( leje long live) nie ubywa mi ani kropli oleju, a kopsa ma takiego ze niejede auta maja problem wystartowac rowno ze mna ze swiatel... wiec uwazam ze jest to idealny silnik:D aaa i wielbiciele benzynek:D ja mam 300k przebiegu a auto przy minus 3 na drugim obrocie rozrusznika pali:D kto sie pochwali benzynka ktora zajebiscie pali jak tdi
@artiee
TDI w Fordzie czy citroenie? Żarty sobie robisz. Ten silnik należy do grupy VAG (Volkswagen Aktiengesellschaft) i był montowany prawie we wszystkich "cywilnych" markach tej grupy.
W fordzie jak najbardziej, Galaxy 1.9 TDI. w citroenie faktcznie tylko TD, więc nie mów czegoś czego nie jesteś w 100% pewien.
Sam jesteś shit wole mojego diesla niż twoje seciento 900 nie masz pojęcia o tych silnikach a się wymądrzasz. Kup starsze audi albo mercedesa z wolnossącym dieslem to zobaczysz jak wygląda niezawodność i niskie spalanie twoja padaka nie dociągnęła by twojej dupy do domu na 3 baniakach więc nie hejtuj diesla
Poczekaj aż Ci coś pierdolnie na tym TDI. Posrasz się z "bulu" jak zostawisz wartość swojego auta u mechaniora.
ja mam 300k przebiegu a auto przy minus 3 na drugim obrocie rozrusznika pali:D kto sie pochwali benzynka ktora zajebiscie pali jak tdi
Ja, blisko 200k palił w tamtym roku przy minus 20 paru od pierwszego przekręcenia i dalej tak pali. W tym roku jeszcze nie było takiego mrozu więc nic nie mogę powiedzieć, ale myślę że nic się nie zmieniło. Też nie bierze ani kropli oleju ani nic się nie dzieje z silnikiem.
Moje taczki TDiV8Hemi24vGT na Vanoso-Vtecu odpalają od strzała, nawet przy - 50 stopniach. Muszę tylko zalac 40 % benzynę do operatora
Cale zycie jezdzilem na benzynie, od kiedy ojciec kupil diesla to w marcu planuje zmienic. I nie jestem jeszcze na tyle spierdolony zeby gryzc sie z kims kto ma inny silnik, ja pierdole to chyba tylko polak potrafi.
No ale zeby nikt sie nie spial to dodam tylko ze ide nasmarowac lancuch w rowerze i napompowac kolo bo nigdzie nie pojade.
W fordzie jak najbardziej, Galaxy 1.9 TDI. w citroenie faktcznie tylko TD, więc nie mów czegoś czego nie jesteś w 100% pewien.
Galaxy to Ford jedynie z nazwy, konstrukcja identyczna jak VW Sharan i Seat Alhambra, auta produkowane w tej samej fabryce. No ale niech Tobie będzie, że w Fordzie jest TDI. Auto jest jedynie markowane nazwą Ford.
...to chyba jest dekiel szefie"
Dla wierzących:
Zmówcie paciorek aby fura rano zapaliła.
Dla ateistów:
Cena paliw to palec boży.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów