za ultra
za ultra
Drugi napis: Jest tak małe że nie będziesz pamiętać że to tam jest.
No i w trzecim wiadomo, przypomniała sobie
Chyba dobrze przetłumaczyłem...
to ona gaci od trzech tygodni nie zmieniała? ładnie
Tak jest w USA. U nas niektóre zmieniaja nawet raz na tydzień!
uhh ;/ to nawet jakby tej podpaski tam nie miała to po trzech tygodniach pewnie by jej tam kalafior zakwitł
Niemożliwe. Po 1 okres nie trwa 3 tygodni. Po 2 choćbyś nie wiem jak się starał, nie da się jej nie zmienić, bo jeśli tego nie zrobisz, wszystko przeleci przez majtki i spodnie i będzie plama na dupie. Wątpię, żeby jakikolwiek człowiek zniósł przez 3 tygodnie non stop wrażenie(?) że ma mokro w gaciach. O zapachu nie mówię, bo zdaję sobie sprawę, że to akurat dla co niektórych może nie być przeszkodą.
Niemożliwe. Po 1 okres nie trwa 3 tygodni. Po 2 choćbyś nie wiem jak się starał, nie da się jej nie zmienić, bo jeśli tego nie zrobisz, wszystko przeleci przez majtki i spodnie i będzie plama na dupie. Wątpię, żeby jakikolwiek człowiek zniósł przez 3 tygodnie non stop wrażenie(?) że ma mokro w gaciach. O zapachu nie mówię, bo zdaję sobie sprawę, że to akurat dla co niektórych może nie być przeszkodą.
chodziło o zmiane gaci a nie podpaski
hmm a ja myslalem ze podpaska jest wlasnie po to zeby sie z majtasow 'nie przelewalo'
pomijajac fakt ze u kobiet czesto funkcjonuje skomplikowany algorytm losowego strzelania FOCHa to akurat w przypadkow rozmow o okresie to obraz nastepuje w przecaigu minimum sekundy a tu popatrz jaka odmiana same kobietki rozmawiaja o okresowych 'brudach'
hmm a ja myslalem ze podpaska jest wlasnie po to zeby sie z majtasow 'nie przelewalo'
bo są, ale i tak jest wrazenie, że się przelewa, zwłaszcza w początkowych dniach .
jebać, karać, nie wyróżniaćpomijajac fakt ze u kobiet czesto funkcjonuje skomplikowany algorytm losowego strzelania FOCHa to akurat w przypadkow rozmow o okresie to obraz nastepuje w przecaigu minimum sekundy a tu popatrz jaka odmiana same kobietki rozmawiaja o okresowych 'brudach'
Ech...chyba mało znasz prawdziwych kobiet człowieku...albo same zakonnice, albo to dzieci ba poziomie gimnazjum.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów