📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Roślina może służyć jako narzędzie dla masochistów! Już wyobrażam sobie zdjęcia na hardzie z włożonym tam penisem jakiegoś debila
Virdos napisał/a:
Roślina może służyć jako narzędzie dla masochistów! Już wyobrażam sobie zdjęcia na hardzie z włożonym tam penisem jakiegoś debila
Zostaje nam czekać na coś takiego.
Penie już jest coś w tym stylu
ssij napisał/a:
Jakaś wyrośnięta ta muchołówka... albo ta żaba jest mini. Moja muchołówka ma już 1,5 roku a łapki ma wielkości kciuka.
To wpierdol do niej swojego chuja, oczywiście nakręć to i dawaj filmik
Tylko jak już będziesz nagrywał to czymś lepszym a nie kalkulatorem, bo filmów z kalkulatorów jest od chuja w sieci
łłłłiiiiiiiiiii , jakie słodkie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów