📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
NORIS napisał/a:
Tak kończą frajerzy...
Skąd Wy te głupie teksty kopiujecie ?
Ostatnio słyszałem jeszcze: "Mają rozmach skurwysyny". No kurwa
To już jest koniec nie ma już nic
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Rejestracja została wzbogacona o dwie jedynki i jednego trzonowca
powiem tak "bawi mnie to "
no tak, ale gdzieś doświadczenia muszą nabrać. dobrze, że robią to w czasie, gdy ktoś filmuje
zabawa to się skonczyła jak mi fajka spadła ze swiecy przy laskach za gówniarza!
p.s oczywiście w romecie!
p.s oczywiście w romecie!
@up O kurwa! Romet? To żeś miał Ty Sposób na wyrywanie lasek. Jeszcze pewnie trąbiłeś klaksonem (bo pewnie miałeś w nim M pakiet) żeby się za tobą oglądały. AAA... i to pewnie było wtedy jak na twojej wiosce odpust był
no problems a Ty synku pewnie sie wychowałes w mieście na blokowisku gdzie albo siedziałeś w domu przed kablówką uprawiając autoerotyzm, a jak już wychodziłeś to przemykałeś szybciutko żeby cie osiedlowe kozaki nie zauważyły i nie naciągnęły majtek na głowę...
Albo (co jest bardziej prawdopodobne) jestes jebanym gimbusem, chudym (albo spasionym) zakompleksionym nerdem i się w ten sposob wyżywasz na innych - tak wnoszę z tego co napisałeś. A jeśli się mylę to i tak ch... ci w dupe żałosny napinaczu
Albo (co jest bardziej prawdopodobne) jestes jebanym gimbusem, chudym (albo spasionym) zakompleksionym nerdem i się w ten sposob wyżywasz na innych - tak wnoszę z tego co napisałeś. A jeśli się mylę to i tak ch... ci w dupe żałosny napinaczu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów