📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dostał za wysranie się do kibla, a nie na ulicę.
Karamba_Polska napisał/a:
...brak info za co.
Na pewno kurwa nie w nagrodę. Jego hinduski ryj wskazuje na gwałt bo oni się przecież w tym specjalizują. Ci co go kopią pewnie tacy sami ale akurat świętych udają.
Ja jebię.
U nas chłopaki jak się lubią napierdalać na pięści to ubierają dresiki aby wygodnie się napierdalało i spierdalało.
A te tumany ciągle kogoś kopią i zawsze w JAPONKACH.
Nie wygodniej adidaski założyć
U nas chłopaki jak się lubią napierdalać na pięści to ubierają dresiki aby wygodnie się napierdalało i spierdalało.
A te tumany ciągle kogoś kopią i zawsze w JAPONKACH.
Nie wygodniej adidaski założyć
Hinduskie fryzury z tym wąsem kojarzą mi się z naszymi latami 90' i takimi typowymi Andrzejami policjantami xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów