📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pamiętam bardzo dobrze - do dziś pogrywam - tylko co ten materiał ma z moją pamięcia?!
Kurwa a szukałem tego skeczu na necie od kiedy widziałem go w TV u znajomego. Pifko.
A i oglądać od 2min, wcześniej to jakieś oklapły gag.
Można obejrzeć i to:
[od 1:50]
A i oglądać od 2min, wcześniej to jakieś oklapły gag.
Można obejrzeć i to:
[od 1:50]
znowu ten cymbał co dodaje dużą literę na końcu zdania albo słowa?
Czóbaka napisał/a:
znowu ten cymbał co dodaje dużą literę na końcu zdania albo słowa?
Ale ty masz nasrane w tym nocniku, a chooj ci do tego, co kto inny robi.
@_Azazel
Może i się nie leje krew, ale czasem warto popatrzeć na zapomniany już kawałek własnej przeszłości. Albo przynajmniej na coś z tą przeszłością związanego. Sam co prawda nie grałem ani na C64, a ni na żadnej z wersji Atari, ale na popularnym Pegasusie (znaczy się ja miałem jakąś śmieszną czarną podróbę z niebieskimi przyciskami bardzo podobną do PS1), ale gry były często podobne do tego i z przyjemnością mi się to oglądało. Pomysł jest, wykonanie ciekawe. Na pewno lepsze niż ostatnio powstające skecze z wielką ilością bluzgów.
Ale krótki, bezsensowny komentarz nie dający żadnego argumentu jest, piwa już się jakieś znajduja. Nic tylko się załamać...
Może i się nie leje krew, ale czasem warto popatrzeć na zapomniany już kawałek własnej przeszłości. Albo przynajmniej na coś z tą przeszłością związanego. Sam co prawda nie grałem ani na C64, a ni na żadnej z wersji Atari, ale na popularnym Pegasusie (znaczy się ja miałem jakąś śmieszną czarną podróbę z niebieskimi przyciskami bardzo podobną do PS1), ale gry były często podobne do tego i z przyjemnością mi się to oglądało. Pomysł jest, wykonanie ciekawe. Na pewno lepsze niż ostatnio powstające skecze z wielką ilością bluzgów.
Ale krótki, bezsensowny komentarz nie dający żadnego argumentu jest, piwa już się jakieś znajduja. Nic tylko się załamać...
@up te czarne pudełko podobne do PS1, miało swoją nazwę Polystation
Ps. Pegasus i jej zacne dwie gry, mario i contra
Ps. Pegasus i jej zacne dwie gry, mario i contra
@up a nie, bo teraz chwilę pogrzebałem w goglach i znalazłem to:
http://img4.sprzedajemy.pl/540x405_konsola-pegasus-endingman-bs-as-1679554.jpg
Była to jedna z wieeelu rodzajów podróbek podróbki NESa czyli Pegasusa.
PolyStation było szare.
http://img4.sprzedajemy.pl/540x405_konsola-pegasus-endingman-bs-as-1679554.jpg
Była to jedna z wieeelu rodzajów podróbek podróbki NESa czyli Pegasusa.
PolyStation było szare.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów