czyli amatorska robota lepsza od oryginału!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
ale make up ło kurwa
ja pierdole, kupa gówna!
Jak by mieli lepszy sprzęt odpowiedni kapitał to na pewno zrobili by lepszy film jako amatorzy niż te polskie gówno którym nas katują pseudo gwiazdy sceny od paru dobrych lat.
Pyton (_) )==D napisał/a:
Jak by mieli lepszy sprzęt odpowiedni kapitał to na pewno zrobili by lepszy film jako amatorzy niż te polskie gówno którym nas katują pseudo gwiazdy sceny od paru dobrych lat.
chuja tam; przede wszystkim końcówka jest tak zjebana i bez pomysłu, że nic by im nie dała kasa, sprzęt ani cała wieczność na dopracowanie tego. Jest kał, nie ma piwa.
a myślałem że będzie musiał se łeb odciąć żeby się uwolnić
Nie było mu na pewno łatwo jednocześnie grać uwiezionego Popiełuszkę, przybitego do krzesła korkami od piccolo i w tym samym czasie kręcić film trzymając w jednej ręce płytkę ceramiczną której użył do realizacji obrazu.
Obraz technicznie bezbłędnym fabularny Skazany na Shawshank i ten zwrot akcji, lepszy niż ucięty łeb żony Brada Pitta w ''Se7en''
Jeśli się nie zgadzasz - patrz na mój pseudonim na sadisticu.
Bym postawił ci piwo za ten majstersztyk ale nie podobał mi się twój pokój, trochę jak Ruska chata - zabrakło tylko dywanu na ścianie.
Obraz technicznie bezbłędnym fabularny Skazany na Shawshank i ten zwrot akcji, lepszy niż ucięty łeb żony Brada Pitta w ''Se7en''
Jeśli się nie zgadzasz - patrz na mój pseudonim na sadisticu.
Bym postawił ci piwo za ten majstersztyk ale nie podobał mi się twój pokój, trochę jak Ruska chata - zabrakło tylko dywanu na ścianie.
Typowe nasze pierdolone społeczeństwo. Sami nie ruszą dupy z przed komputera, pierdolone nołlajfy, a krytykują. Sami zróbcie coś lepszego, a później komentujcie to co robią inni!. Chuj wam w dupe.
meatalus91 napisał/a:
Typowe nasze pierdolone społeczeństwo. Sami nie ruszą dupy z przed komputera, pierdolone nołlajfy, a krytykują. Sami zróbcie coś lepszego, a później komentujcie to co robią inni!. Chuj wam w dupe.
Takie pytanie, to po chuj tutaj siedzisz i to komentujesz? widze ze zszedles dopiero teraz z pc 9 min temu wiec chyba ktos tez tutaj jest nolife? indeed idz zrob kupe...bo cie chyba sciska:(
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów