Szczerze, to Anderson powinien się od nich uczyć jak ekranizować gry . Kto grał w pierwszą część RE, ten zrozumie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jak ktoś chce, to podeślę skonfigurowany ePSXe, dużo lepszy i dużo bardziej rozbudowany emulator, stabilniejszy, i grafika jest dużo lepsza niż na szaraku.
Mindfuck: Podsyłaj, w końcu może przejdę drivera 2 ( zawsze brakowało mi memory card )
najlepszy jest Barry koło 2:00 - najpierw przestraszony, potem nagle odzyskuje skupienie
"Łi szud report dis to kaptain Wesker"
klasyka, chyba nawiązanie do klasycznie suchego, ale fajnego dubbingu
"Łi szud report dis to kaptain Wesker"
klasyka, chyba nawiązanie do klasycznie suchego, ale fajnego dubbingu
Można się doczepić, że w pierwszej scenie nie powinno być gościa po prawe. Chris? Całość prezentuje się jednak zajebiście
squ87 napisał/a:
@konował, kup sobie szaraka to wydatek, rzędu 20-40 PLN - a gier jest na internetach pełno, a gra się nadal cudownie.
Czasu zbytnio nie mam, a z doświadczenia wiem ze czasami niektóre powroty do przeszłości kończą się tragicznie. Chociaż w doom 2 z brutal modem sprawił mi mnóstwo frajdy wiec może się skusze i wypróbuje na psx czy coś.
Jestem fanem Residenta 1, do dzis pamietam te ciarki na plecach kiedy bedac gowniarzem gralem w ta gre. Filmik spoko tylko zepsolem sobie klimat wlaczajac czeskie napisy
po tak małym fragmencie nic nie widać tak naprawdę... technicznie może jest ok ale aktorstwo lezy i kwiczy. domyslam się, ze to amatorzy ale trudno ogladać ich grę i zachowac przy tym powagę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów