Szczerze, to Anderson powinien się od nich uczyć jak ekranizować gry . Kto grał w pierwszą część RE, ten zrozumie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Głos ma przekozacki fakt. A co do filmu to popieram. W tych 3 minutach było więcej emocji oraz nerwowego stukania zębami niż na wszystkich częściach kinowego RE.
A kto w to kurwa nie grał?
Przechuj przechuj przechuj! W tych krótkich 3 minutach zawarta jest cała kwintesencja RE. Mega props i skrzynka Sadolowego niepasteryzowanego dla autorów!
A teraz proszę mi wytłumaczyć po co się wstawia teksty typu " kto oglądał ten wie", "kto wie ten wie", "kto pamięta ten wie". No ci co wiedzą to RACZEJ- de facto- wiedzą. To po kij jest ta informacja? Żeby tym co nie wiedzą uświadomić, że jak ktoś coś wie to wie? WTF
3. Fajny byłby zombiaczy gangbang na tej dziewczynie
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
2.
MaestroRCS napisał/a:
Kto grał w pierwszą część RE, ten zrozumie
A teraz proszę mi wytłumaczyć po co się wstawia teksty typu " kto oglądał ten wie", "kto wie ten wie", "kto pamięta ten wie". No ci co wiedzą to RACZEJ- de facto- wiedzą. To po kij jest ta informacja? Żeby tym co nie wiedzą uświadomić, że jak ktoś coś wie to wie? WTF
3. Fajny byłby zombiaczy gangbang na tej dziewczynie
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
skonZentruj się Dżill xD
Ja nie grałem a to dlatego ze nigdy nie miałem własnego szaraka Tyle co się u kumpla pograło trochę w RE2 czy Dino Crysis a tak to kupa
konował napisał/a:
Ja nie grałem a to dlatego ze nigdy nie miałem własnego szaraka Tyle co się u kumpla pograło trochę w RE2 czy Dino Crysis a tak to kupa
Są też wersje na PC, więc nie pierdol i idź grać!
@konował, kup sobie szaraka to wydatek, rzędu 20-40 PLN - a gier jest na internetach pełno, a gra się nadal cudownie.
Śmieszą mnie te scenki w różnych filmach, powtarzane do bólu:
1. Po chuj dotyka krwi na posadzce? Przecież jeśli krew jest świeża, to po prostu widać. Gość najwidoczniej chce załapać HIV albo inne gówno...
2. Zgubiliśmy dwójkę ludzi. Rozdzielmy się! Zajebisty, kurwa, pomysł...
1. Po chuj dotyka krwi na posadzce? Przecież jeśli krew jest świeża, to po prostu widać. Gość najwidoczniej chce załapać HIV albo inne gówno...
2. Zgubiliśmy dwójkę ludzi. Rozdzielmy się! Zajebisty, kurwa, pomysł...
Jako fan filmów R.E. (gier mniej) nie mogę nie skomentować faktu, że Jill (Valentine) była hardą suką, a nie zastraszoną pipką. Poza tym dla mnie R.E. bez Milli Jovovich się nie liczy.
Ale jak na amatorskie dzieło, to może być.
P.S.: Polecam dwie animowane wersje filmu Resident Evil - "Degeneracja" ("Degeneration") i "Potępienie" ("Damnation").
Ale jak na amatorskie dzieło, to może być.
P.S.: Polecam dwie animowane wersje filmu Resident Evil - "Degeneracja" ("Degeneration") i "Potępienie" ("Damnation").
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów