📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
5:09 ta ciota ciągle świeciła latarką po Witchu, tank pada w pare sekund, muszą grać na easy
Brakuje mi tu tylko bezimiennego, Tonyego Hawka i tekstu "Przed wyruszeniem w drogę musisz skompletować drużynę"
Olej ich, bula9304. Dla mnie bomba.
zajebisty filmik i montaż, dobry by z tego film pełnometrażowy zrobił
Super, ale co tam robiła postać z Mortal Kombat i inne których nie było w L4D?
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Dla zainteresowanych - Pierwsza nuta to: How to Destroy Angels - The Space in Between [Dead Errant Soul Remix]
No zajebiście zrobione, tylko jedno mnie zastanawia - ta blondyna co wskakuje w 7:25 to ma być Nova ze StarCrafta? Coś nie przypominam sobie, żeby Ghosty latały z automatami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów