📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up zgodzę się, ale ta durna małpa łamanym angielskim nawalała że się słuchać nie dało.
kalwi89 napisał/a:
Dla ludzi, którzy nie lubią tego sportu - to jest tylko "darcie mordy".
To teraz niech ktoś z was - drodzy sadyści wsiądzie jako pasażer do tego auta i drze się na całe gardło dyktując jak kierowca ma wejść w zakręty przy ponad 200 km/h przez 5 minut.
BTW "Amatorzy z piszczacymi hamulcami i psujacym sie interkomem. "
Leszek Kuzaj amatorem ...
PS - to piwo, to postawiłem przez przypadek ...
No i co tak sie madrujesz dziecko? Wiem kto to Kuzaj i "amatorem" to sarkazm - sprawdz co to znaczy w wikipedii.
Dla niektorych trzebaby niektore wyrazy w kolorowe cudzyslowia wstawiac
Obejrzałem dwa razy z zapartym tchem, szkoda, że nie można fimikowi dóch piwek postawić
przynajmniej już w domu na swojego sie nie będzie darła
Ależ oni zapierdalają ja osobiście na tylnym siedzeniu (jesli takowe by istnialo) to albo bym się rozpłakał albo posrał w gacie ! jak ktoś wcześniej napisał JEST MOC
jak tylko jej zwrócił uwage zaczeła drzeć morde ładnie
jak to baba..... pewnie mikrofon miedzy nogami miała ;p
jak to baba..... pewnie mikrofon miedzy nogami miała ;p
W 3:46 po prostu nie zredukował biegu przed wejściem w ciasny zakręt i zgasł im silnik. Powiedział "fuck you" do samochodu.
Obczajcie zwierzaka w 4:29 Byłby hard.
jedynym emocjonującym wydarzeniem w tym filmiku był prawie rozjechany pies w 4:28
F1 to przy tym delikatnie mowiac nuda
Wszystko moze sie znudzic, puki pewnie samemu sie nie uczestniczy. Wszystko ma tez swoje dobre i zle strony...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów