Wojewoda mazowiecki w obawie przed prowokacją, nie wydał pozwolenia na manifestacje środowisk narodowych i pod kuratelą policji nakazał szczelnie odizolować barierkami izraelską ambasadę. Wreszcie ktoś przejrzał na oczy i przywrócił pomysł żydowskiego getta.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krasnal_hałabała napisał/a:
Żyjemy w najgorszych czasach w jakich mogliśmy tylko się pojawić, nawet Średniowiecze przy tym co się teraz dzieje to bajka.
Inkwizycja mordująca niewinnych ludzi, chrześcijanie mordujący chrześcijan i muzułmanów. Muzułmanie napadajacy na kraje chrześcijańskie. Epidemie dżumy i ospy. Rzeczywiście życie dzisiaj dopiero nam daje w dupe. Wtedy to się żyło.
Up tylko że w tedy typowe janusze twojego pokroju jedyne co wiedziały to to że jak zamkną oczy to nic nie będą widzieć podczas gdy teraz mamy internety telewizje i grażyny z bazaru więc mamy informacje z "pierwszej ręki" ... a tymczasem kręćcie dalej gównoburzę ... przyjemnie się czyta
60 mld, USD chce od Polski organizacja żydowska tyt. reparacji za zniszczone mienie po wymordowanych przez Niemców obywatelach polskich wyznania mojżeszowego. "Ustawa 447 - Justice for Uncompensated Survivors Today" Wbrew prawu i logice !!! I o to cała draka !!! Stąd wysyp imbecylów w postaci Abraxusa i i jego chamskich komentarzy. To prowokator opłacany przez Hasbare.
martinkane napisał/a:
60 mld, USD chce od Polski organizacja żydowska tyt. reparacji za zniszczone mienie po wymordowanych przez Niemców obywatelach polskich wyznania mojżeszowego. "Ustawa 447 - Justice for Uncompensated Survivors Today" Wbrew prawu i logice !!! I o to cała draka !!! Stąd wysyp imbecylów w postaci Abraxusa i i jego chamskich komentarzy. To prowokator opłacany przez Hasbare.
Zwykły pozyteczny idiota a nie hasabra. najgorsze w tej ustawie jest to ze bezposrednio zaangazował się rzad USA, i moze wywierać naciski z sankcjami włącznie.
@up, Hasbara niestety istnieje i działa. en.wikipedia.org/wiki/Public_diplomacy_%28Israel%29
krasnal_hałabała napisał/a:
@up, Hasbara niestety istnieje i działa. en.wikipedia.org/wiki/Public_diplomacy_%28Israel%29
I pożyteczne debile też istnieją. Wystarczy takiemu napisać książkę że jezus zjadał świńskie płody i juz łyka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów