An American dream
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
An American dream
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za co te piwa? Co w tym filmie sadystycznego?
Zwykłe amerykańskie slumsy z których zresztą Ameryka słynie. Kto tam był to widział prawie w każdym amerykańskim mieście takie obszary miejskie lub podmiejski gdzie dokładnie tak to wygląda. W Warszawie są Szmulki - może ciut inaczej wyglądają, ale to takie nasze stołeczne slumsy. Łódź, Wrocław czy Poznań też takie miejsca mają...
Zwykłe amerykańskie slumsy z których zresztą Ameryka słynie. Kto tam był to widział prawie w każdym amerykańskim mieście takie obszary miejskie lub podmiejski gdzie dokładnie tak to wygląda. W Warszawie są Szmulki - może ciut inaczej wyglądają, ale to takie nasze stołeczne slumsy. Łódź, Wrocław czy Poznań też takie miejsca mają...
America to taki piekny kraj.
Luknijcie sobie Skid Row .Tam dopiero jest syf. Nie pracujesz to zdychaj.
PutinToSmiec napisał/a:
No u ruskich to nie wygląda lepiej na wsi .. roznica jest taka za tam nie mają czym nagrywać
Twoją stara zapewne zalał jakiś bolszewik z Rosjii
Bolszewików to raczej szukaj na zachodzie. Neomarksizm, lewactwo, woke, green is new red, jak zwał tak zwał - jeden pies.
To miejsce jest w ramach losowania zielonej karty pewnie
Ja daje że za jakieś 30 lat Ameryka skończy jak indie .... Kurwa już jest jak u pajetów tylko że tam są czarni...
Antoni79 napisał/a:
To nie Europa, że każdego żula złapią, zwiozą, wyleczą, umyją, ubiorą, dadzą dach nad głową, byle tylko nie chlał. No i to głownie czarnuchy. Im z tym dobrze.
Co ty pierdolisz?
W Europie jest pełno syfu. Przecież takie same obrazki są np. w Paryżu.
Mpp2007 napisał/a:
Narkotyki, bezdomosc, choroby psychiczne.
Dokładnie. Gorole z Zakopca po dutki wyjechali.
Borat by powiedzial: ze u nich zyje sie lepiej ;0
Ziebaj napisał/a:
O maj gad.?Co to się stanęło, kraj miodem i mlekiem płynący...
Masz rację czysty korwinowy kapitalizm. Nie chcesz pracować, żyj w biedzie i smrodzie. Nikt nie będzie ciebie utrzymywał. Kto nie pracuje, niech nie je..
Mpp2007 napisał/a:
Narkotyki, bezdomosc, choroby psychiczne.
a to dopiero przedmieścia Radomia...
To są ci "niepotrzebni" wg. NWO, na razie nie wiedzą jak się ich pozbyć, więc dają im narkotyki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów