📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a może po prostu to wodny samochód widać że umie pływać
Czyli to prawda, że amerykańskie nie skręcają, nawet zawieszenie od mercedesa nie pomogło.
I na aukcję: lekka szkoda parkingowa z przodu, poza tym stan idealny I polak cebulak wali teraz w nim konia razem z kolegą
Chevrolet u-boot.
Moze chlop w szoku byl
Gość ubrany na czerwono podobno do dzisiaj ucieka.
Potem takie auto zostaje sprzedane na aukcji polaczkowi za 1/4 ceny i który go troche wysuszy poskłada i opierdoli innemu polaczkowi za pełną wartość
Jednak to prawda, że amerykańskie auta są dobre do jazdy na wprost. Zawieszenie wielowahaczowe to chyba wciąż temat tabu
Bul_od_bytu napisał/a:
Jednak to prawda, że amerykańskie auta są dobre do jazdy na wprost. Zawieszenie wielowahaczowe to chyba wciąż temat tabu
Znaczy, w tym modelu jest zawieszenie z mercedesa E klasy, a ciekawostka, w wersji hellcat zastosowano najpotężniejsze hamulce w historii hamerykańskich aut osobowych. W teorii, powinno już skręcać i hamować, w teorii.
Edit: coś mi się przypomniało. Wtedy jak oni się szczycili tymi hamulcami, to pewnie było jeszcze przed wypuszczeniem dżipa trakhołka, albo nie uwzględniali tego typu aut jako zwykła osobówka, bo to pudło ma raczej większe heble.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów