📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kocham tego debila - polecam zapoznać się z postacią Rogera alkoholika heroinisty i jego przyjaciela niemieckiego narciarza, z wszczepionym mózgiem do ciała złotej rybki. Cudo.
filipmucha napisał/a:
kocham tego debila - polecam zapoznać się z postacią Rogera alkoholika heroinisty i jego przyjaciela niemieckiego narciarza, z wszczepionym mózgiem do ciała złotej rybki. Cudo.
w koncu kazdy cos kradnie z pracy
Family Guy, American Dad i mniej brutalne z Cartoon Network jak chociażby Krowa i kurczak, Johnny Bravo lub Laboratorium Dextera.
@gracz
Roger to kosmita
Family Guy, American Dad i mniej brutalne z Cartoon Network jak chociażby Krowa i kurczak, Johnny Bravo lub Laboratorium Dextera.
@gracz
Roger to kosmita
@up
gdzieś kiedyś tak wyczytałem
i żeby się upewnić to cyt. z wikipedii:
"Po ukończeniu szkoły, był wynajęty dla Hanna-Barbera Productions, później pracował jako animator i scenarzysta dla Cartoon Network's serii Cartoon Cartoons, włączając Johnny Bravo, Laboratorium Dextera i Krowa i Kurczak. Był również scenarzystą do animowanej wersji Ace Ventura: Psi detektyw."
gdzieś kiedyś tak wyczytałem
i żeby się upewnić to cyt. z wikipedii:
"Po ukończeniu szkoły, był wynajęty dla Hanna-Barbera Productions, później pracował jako animator i scenarzysta dla Cartoon Network's serii Cartoon Cartoons, włączając Johnny Bravo, Laboratorium Dextera i Krowa i Kurczak. Był również scenarzystą do animowanej wersji Ace Ventura: Psi detektyw."
świetne nawiązanie do 13. Dzielnicy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów