Najgłupszy amerykański złodziej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To akurat widziałem
Sama seria jest całkiem dobra - staram się nie opuszczać na Zone żadnego odcinka.
Sama seria jest całkiem dobra - staram się nie opuszczać na Zone żadnego odcinka.
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
Faceta rzygającego po sztachnięciu się odchodami z kanalizacji przyczepy kempingowej? Też masz zainteresowania...
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów