Nie ma to jak zabrać dziecko na Cwelineczkę
Nie ma to jak zabrać dziecko na Cwelineczkę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnio z kimś dyskutowałem jak pojebany jest zachód, brakowało mi tego typu nagrania a nie chciałem wyszukiwać, żeby algorytmy googlowskie nie załapały tego jako "zainteresowanie" także dzięki
Korzystasz z Google? Fajnie...
Korzystasz z Google? Fajnie...
Podrzuć kolego alternatywę. DuckDuckGo nie daje rady niestety.
Daje piwo bo to prawdziwy sadyzm. Oglądanie co robią z nami, białymi europejczykami to jest kurwa sadyzm, bo niczego nie możemy z tym pojedyńczo zrobić.
Oj można, tylko trzeba ruszyć dupę i wyleźć z ciepłego kurwidołka i zjednoczyć. W pojedynkę małpy też są płochliwe i pomykają pod osłoną cienia, ale w grupie... A do rozpędzenia stada wystarczy jeden strzał.
Mam wrażenie, że ten cyrk jest dla mamusiek, które dawno nie widziały bolca. Tak samo, największą grupa osób popierająca te dziwadła, to właśnie takie mamuśki.
No i mają czynne prawa wyborcze... . Kto wie, może powstanie kiedyś prawo, że dostaną powiedzmy 2 głosy jako ta uciśniona mniejszość.
Oj można, tylko trzeba ruszyć dupę i wyleźć z ciepłego kurwidołka i zjednoczyć. W pojedynkę małpy też są płochliwe i pomykają pod osłoną cienia, ale w grupie... A do rozpędzenia stada wystarczy jeden strzał.
Zjednoczysz 50 czy 100 osób i cię posadzą bo znajda u ciebie narkotyki albo pedofilie. A jeżeli będziesz wystarczająco cwany by do tego niedopuścić to cię poprostu odpierdolą. W gazetach napiszą piśmaki, że ci w chalupie gaz wyjebal albo zona ci kose wsadzila bo kurwe na boku miałeś. Te bajki o powstaniach, jednoczeniu się itp możecie sobie w dupy wsadzić. Dorośli ludzie a w bajki wierzą. Zwykły szary człowiek może się zgadać z 30 czy 50 osobami, wszystko powyżej to już działanie służb.
Wprowadzić szwadrony śmierci
Po to, żeby częstować ołowiem takich zacofanych prawaków jak ty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów