Nie ma to jak zabrać dziecko na Cwelineczkę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Nie ma to jak zabrać dziecko na Cwelineczkę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam wrażenie, że ten cyrk jest dla mamusiek, które dawno nie widziały bolca. Tak samo, największą grupa osób popierająca te dziwadła, to właśnie takie mamuśki.
Daje piwo bo to prawdziwy sadyzm. Oglądanie co robią z nami, białymi europejczykami to jest kurwa sadyzm, bo niczego nie możemy z tym pojedyńczo zrobić.
ja jebie, najgorsze, najbardziej zjebane żarty stają się rzeczywistością.
takiemu czarnuchowi to trzeba zrobić dekapitacje widelcem
Z naczelnym bajdenem na czele.
Kurwa Kurwa Kurwa, ja naprawde rozumiem wiele, nie mam nic do gejów do wsadzania sobie do dupy ręki bo to potrafi być przyjemne czy nawet do transów ale nie zrozumiem promowania tego jako normalna rzecz!
co to jest do chuja????
Już widzę jak za paręnaście lat te same idiotki, co teraz cieszą ryje, będą zadowolone gdy ich dziecko będzie takie samo jak to poryte ludzkie gówno, szmaty!
nikt inny nie chciał dla bombelków występować za darmo... coś czuje że Karyny szybko zaadoptują pomysł...
Znajdy z chodników Hollywood dają pokaz w cyrku obwoźnym przed dziećmi ... przykre
Po co dorośli faceci półnadzy występują przed małymi dziećmi?
I co te matki takie qrwa wesole? XD
I co te matki takie qrwa wesole? XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów