📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mwaski napisał/a:
Nędza sporej grupy ludzi w USA to akurat efekt drapieżnego kapitalizmu a nie socjalizmu.
Kilka dni temu na Euro News był reportaż ze Szwecji, gdzie jakaś lewacka kurwa chodziła z czarną policjantką po mieście i rozmawiała z innymi czarnymi.
Dwóch z nich powiedziało dziennikurwie i "policjantce" że muszą handlować prochami a co za tym idzie używać przemocy, bo o tą właśnie przemoc na ulicach chodziło w reportażu, dlatego że PAŃSTWO!! nie zapewnia im pracy. Jakiej pracy oczekują, a przede wszystkim za ile, tego już nie powiedzieli.
Nie byłem nigdy w Szwecji i raczej się nie wybieram,ale raczej nie sądzę żeby ten kraj borykał się z problemem braku miejsc pracy.
robsonx79 napisał/a:
Urban za komuny chciał śpiwory bezdomnym z Ameryki wysyłać. Każdy kraj możesz przedstawić w negatywnym świetle wybierając tylko pewne elementy. A wystarczy odpowiedzieć sobie na pytanie, gdzie sam chciałbyś żyć - w Usa czy w Kacapowie.
USA jest krajem nędzarzy. Większość ludzi żyje tam w ponizej minimum egzystencji.
Kacapia jest reżimem hybrydowym w którym oligarchia żyje z wyzysku reszty społeczeństwa.
USA to krwawy kapitalizm w którym jak w Rosji najbogatsi tez żyją z wyzysku.
Różnice sa tylko w prawach obywatelskich. W poziomie życia zwykłego obywatela raczej nie ma ich zbyt dużych.
jak mozna komus buty zabrac uzywane przeciez ja bym ich nawet niechcial nosic po kims .... jprdl
I tak kulturka, że nie było wkopywania łba w beton.
Jakbyś nie potrzebował higieny tak jak oni to by ci to nie przeszkadzało. To są potomkowie ludzi, którzy do tej pory żyją w chatkach ulepionych z uschniętego gówna.
KEMALINSKI napisał/a:
jak mozna komus buty zabrac uzywane przeciez ja bym ich nawet niechcial nosic po kims .... jprdl
Jakbyś nie potrzebował higieny tak jak oni to by ci to nie przeszkadzało. To są potomkowie ludzi, którzy do tej pory żyją w chatkach ulepionych z uschniętego gówna.
Quassar napisał/a:
Zwykle komentuje i dostaje sporo piw, ale dziś kurwa nie mam sił na tą czarną zaraze...
Chuj tym czarnuchom w dupe. ide pograć w coś.
I prawilnie
mwaski napisał/a:
Nędza sporej grupy ludzi w USA to akurat efekt drapieżnego kapitalizmu a nie socjalizmu.
Jesteś upośledzony.
Jeden uważa że jest samochodem i właśnie tankuje, drugi przyznaje mu rację i zabiera mu buty bo samochody do przemieszczania ich nie potrzebują.
Czarnuch czarnuchowi czarnuchem.
Seligos napisał/a:
Co tutaj się odjebało O_o
Gosc wachał benzyne i mu sie przysneło. Ofiary amerykanskiego snu
Fajny fejk.
Kurwa mambo na stacji z odpalonym lapkiem zapierdala śmierdzące buty ,to tylko w USA możliwe,bogate tradycje kulturowe połączone z nowoczesna technika .zapewne kilka set metrów dalej wystawił buty na ich olx , i po drodze owalil jeszcze 3 białych z fonów ,nie długo u nas ciapaki tak będą robić
Ustawione jak wybory na Białorusi. Skąd czarnuch miał mieć laptopa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów