📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zwykle komentuje i dostaje sporo piw, ale dziś kurwa nie mam sił na tą czarną zaraze...
Chuj tym czarnuchom w dupe. ide pograć w coś.
Ale to Ameryka, kraj wolnych ludzi, wolnej myśli (w sensie wolność nie prędkość) Poszanowania odmienności.
Nie to co przaśny Radom czy tam Sosnowiec.
Nie to co przaśny Radom czy tam Sosnowiec.
socjalistów to masz w Europie prawie niezależnie od frakcji politycznej, a teraz powiedz, że nie i idź głosuj na chujnie zwaną POPiSem. kto obieca wincyj!!!
ja jebie za co ten naród się sprzedał
ja jebie za co ten naród się sprzedał
Azzurri napisał/a:
A mógł frajer zawiązać buty
Możliwe że je ukradł i wolał się nie przywiązywać.
Quassar napisał/a:
Zwykle komentuje i dostaje sporo piw, ale dziś kurwa nie mam sił na tą czarną zaraze...
Widocznie ma obsesje na ich punkcie (twoja ikonka)
Te najki to już poł nygoosiedla nosiło.
"UKRYTA PRAWDA" (zbieżność osób i kolorów przypadkowa)
- niby wiesz że to inscenizacja, chujowe aktorstwo ale jednak w chuj prawdziwe.
- niby wiesz że to inscenizacja, chujowe aktorstwo ale jednak w chuj prawdziwe.
Nędza sporej grupy ludzi w USA to akurat efekt drapieżnego kapitalizmu a nie socjalizmu.
Jeden leży przy dystrybutorze i pije wącha benzynę drugi kura mu jordany zajebał z nóg i długa .... jakaś kurwa komedia normalnie
Urban za komuny chciał śpiwory bezdomnym z Ameryki wysyłać. Każdy kraj możesz przedstawić w negatywnym świetle wybierając tylko pewne elementy. A wystarczy odpowiedzieć sobie na pytanie, gdzie sam chciałbyś żyć - w Usa czy w Kacapowie.
robsonx79 napisał/a:
w Usa czy w Kacapowie
Kurwa co za wybór, PiS czy PO... A może by tak jebać oba i wybrać trzecią drogę?
Potwierdzam: mam drapieżną działalność gospodarczą w PL i tu też ona przyczynia się do mojej nędzy.
W Ameryce jedyną rzeczą, której jako zagorzały prawicowiec jestem przeciwny jest prywatna służba zdrowia. Zdecydowanie należy w Polsce ją zmodyfiować, ale nie może być jak w USA, że przez pech w życiu jakim jest nieprzewidziana choroba możesz stracić wszystko, co materialne kiedy przez chorobę nie jesteś w stanie zarabiać i nie stać Cię na leczenie. To jest popierdolone, że hej. Reszta w ameryce oprócz ludzi w kolorze nocy jest super.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów