Myślałem że to gra xd
Myslalem, ze to GTA San Andreas zanim puscilem, a to typowy CJ ;D
Z mojej analizy wynika ze estrogenny posiadacz sandalkow musial sie narazic nygusowi w klubie, moze nie chcial opierdolic faji ...kto tam wie
Tak wiec nygus robi uga buga z kijem przed klubem a te jebane wloadarskie szczurki w czapeczkach praktycznie rzucaja biednego dreda malpie na pozarcie i jeszcze uturdniaja mu samoobrone....ewidentny brak czlowieczenstwa u tych wigerowych patalachow.
Wszystkiemu przygladaja sie brzydkie czarne i sniade mamby w oknie, bo nic tych kurw tak nie jara jak ogladanie czyjegos cierpienia....zero empatii na tych glupich ryjach ale na twitterach to sa uosobieniem cnot SJW
Dred na chwile przejmuje kija, po czym go traci...i chyba na swoje szczescie bo byc moze to on by wylapal pradem gdyby psiarnia go zobaczyla jak pierze nim czarnego... ogolnie pachnie mi to wszystko upadkiem zachodniej cywilizacji.
Samo to że biały nosi dredy mogło spowodować agresję wśród społeczności czarnej bo to oznacza zawłaszczanie czarnej kultury przez białych. Białasy też mogły się skusić na to że ma mop na głowie i no kara za to musi być w tym przypadku miał ją wymierzyć czarny bo szkoda białego jakby miał dostać kulkę
Zabić Amerykę
Człowieku przecież to widać że mop oderwał się od kija trzymanego przez czarnego sprzątacza i chciał się połączyć...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów