18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Juzwa 2023-01-28, 9:15 3
Jest taki film dokumentalny "Oto Ameryka" i jest też mocniejszy "Zabić Amerykę". Notabene polecam je , jeśli ktoś tego nie widział. Nawet w małym procencie tamte filmy nie umywają się do tego co dzieje się teraz.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
AbdulWisiMiLacha 2023-01-28, 9:21 4
Czarny łysy bije czarnego wybielonego wybielaczem acze bo używali go w tym klubie jako mopa w kiblach...
Zgłoś
Zulu-Gula 2023-01-28, 9:24 2
Halman napisał/a:

Ameryka to dziwna kraina...przeanalizujmy to razem...

ANALityk się kurwa znalazł
Zgłoś
skywalker75 2023-01-28, 9:41 5
Wyraźnie ktoś tam chciał żeby biały dredziarz dostał baty i przeszkadzano mu gdy zyskał przewagę , na szczęście pojawiła się kawaleria . W samą porę

czarna fortuna
Zgłoś
JamPawel 2023-01-28, 9:49 3
#BLM strikes back in 3, 2, 1.
Zgłoś
Maniecky 2023-01-28, 10:01 51
Z mojej analizy wynika ze estrogenny posiadacz sandalkow musial sie narazic nygusowi w klubie, moze nie chcial opierdolic faji ...kto tam wie

Tak wiec nygus robi uga buga z kijem przed klubem a te jebane wloadarskie szczurki w czapeczkach praktycznie rzucaja biednego dreda malpie na pozarcie i jeszcze uturdniaja mu samoobrone....ewidentny brak czlowieczenstwa u tych wigerowych patalachow.

Wszystkiemu przygladaja sie brzydkie czarne i sniade mamby w oknie, bo nic tych kurw tak nie jara jak ogladanie czyjegos cierpienia....zero empatii na tych glupich ryjach ale na twitterach to sa uosobieniem cnot SJW

Dred na chwile przejmuje kija, po czym go traci...i chyba na swoje szczescie bo byc moze to on by wylapal pradem gdyby psiarnia go zobaczyla jak pierze nim czarnego... ogolnie pachnie mi to wszystko upadkiem zachodniej cywilizacji.
Zgłoś
sberek38 2023-01-28, 10:03 1
Ten dred wyglada jak murzyn albinos
Zgłoś
t................e 2023-01-28, 10:12 6
W końcu film nagrywany iPhonem
Zgłoś
ququa 2023-01-28, 10:14 2
Ja mam pytanie ...jak rudy policjant zapierdolił bambusowi strzała ..to rasizm czy nie

policja traktuje czarnych jak gówno chyba sadzić po sposobie w jaki go obezwładniają ...każdy boi się go dotknąć bez rękawiczek
Zgłoś
Miętek 2023-01-28, 10:54 4
makumba do klatki i do afryki
Zgłoś
Jim_Carrey 2023-01-28, 12:19 4
Myślałem że to gra xd
Zgłoś
Budrys2000 2023-01-28, 12:29 6
Dla mnie, osoby wychowanej na Atari 65XL, taka grafika w grach to kosmos.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-01-28, 12:42 2
Kurwy z obsługi powinny dostać po strzale za pomaganie czarnuchowi. Cały ten pierdolnik zalać betonem razem z hebanowymi gości
Zgłoś
LouisdeFunes 2023-01-28, 12:45
Myślę że poderżnięcie gardła małpie to by była najlepsza kara dla niego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów