ja tego nie ogarniam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten kraj sam się niedługo unicestwi jak zaleje go fala takich tępych grubasów... tak poza tym zaraz mu kolo odpadnie ma przykręcone na 4 śruby
Ja jestem gruby, ale dla tego gościa mam podziw bo on jest jebny, aż banciołem wspiera kierownice. Jebany, że go te nogi jeszcze niosą i nie musi być wożony na taczkach.
@up
To prawda że was nikt nie kocha i z głodu zjadacie własne dzieci??
To prawda że was nikt nie kocha i z głodu zjadacie własne dzieci??
Nie wiem co masz na myśli przez WAS, ale ja nie mam dzieci i to nie z powodu, że je zjadłem. Osobiście nie przeszkadza mi to że jestem gruby, jeżdżę na rowerze biegam, ale jestem gruby bo lubię zjeść. Mam troszeczkę słabą przemianę materii, ale trudno. Kumpela która ma 165 cm zje to co ja praktycznie i wazy 50 kg.
Widać, że Ameryka. Grubas czai się jak szpak do jebania, pije jakieś siki Weroniki jak panienka po czym wyjmuje jakiś patyk i bije ten biedny samochód. W Rosji, to Dimitri naraz wyjebałby 0.7 bimbru po czym zacząłby napierdalać Ładę gołymi pięściami. Tak to jest w Hameryce się w dupach poprzewracało.
kurwa jak można się doprowadzić do takiego stanu... Pierdolony tłusty świniak.
Brawa dla Ameryki, patrzmy i bijmy brawo, te debile zmotywowane oklaskami sami sie unicestwią i zwolnią trochę miejsca na świecie.
Brawa dla Ameryki, patrzmy i bijmy brawo, te debile zmotywowane oklaskami sami sie unicestwią i zwolnią trochę miejsca na świecie.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Niby nie powinno się wrzucać wszystkich do jednego worka, ale czy są jeszcze na świecie mądrzy Amerykanie?
fajne cycki
@up
nie groteskowy tylko trochę najebany
znajdź różnicę pomiędzy obrazkami!
PS.mam taki zwyczaj, że kapsla daje z powrotem na swoje miejsce:) bo nie lubię syfu, bo trochę pedant jestem.Do czasu!
edit: o kurwa kwiatek na szufladzie, bo komputer postawiłem u siostry w pokoju, która studiuje, tak mieszkam z matką ale 200m2 ciężko opuszczać skoro w mieście cisną się na 50m2 w 4 osoby, a ja we dwie na 200m2:P
PS. nie, nie mam nadzianych rodziców, pije Żubra.
nie groteskowy tylko trochę najebany
znajdź różnicę pomiędzy obrazkami!
PS.mam taki zwyczaj, że kapsla daje z powrotem na swoje miejsce:) bo nie lubię syfu, bo trochę pedant jestem.Do czasu!
edit: o kurwa kwiatek na szufladzie, bo komputer postawiłem u siostry w pokoju, która studiuje, tak mieszkam z matką ale 200m2 ciężko opuszczać skoro w mieście cisną się na 50m2 w 4 osoby, a ja we dwie na 200m2:P
PS. nie, nie mam nadzianych rodziców, pije Żubra.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów