I komentarz naszego rodaka "Tu nie ma się z czego śmiać, te półgłówki pewnie nie wiedzą gdzie znajduje się stolica uSA, piepszone skupisko ludzi z całego świata dowodzonego przez murzynka bambo"
I komentarz naszego rodaka "Tu nie ma się z czego śmiać, te półgłówki pewnie nie wiedzą gdzie znajduje się stolica uSA, piepszone skupisko ludzi z całego świata dowodzonego przez murzynka bambo"
myślę że każdy bez problemu californie texas i florydę. moze nawet nevade
PS pytali o kraj nie o województwo
Wielkość terytorialna USA jest podobna do Europy...
Może i nie wiedzą, gdzie leży Polska...
ale za to są wspaniałymi matematykami.
Amerykanie to jeszcze chuj, ostatnio gadałem z kilkoma włochami. Nikt nie wiedział nawet gdzie leży Polska...
Potwierdzam.
Dzisiaj na ul. Grodzkiej widziałem kilku włochów [przynajmniej wyglądali na włochów i mówili między sobą w języku przypominającym włoski], wyglądali jakby nie wiedzieli gdzie są.
4 Montana 380 838
5 Nowy Meksyk 314 915
W Kalifornii jest prawie tyle ludzi co w całej polsce.....
Sam pracuję dla Amerykanów i nie mają pojęcia co to jest zielona karta czy nawet visa do USA..... bo tak naprawde po co ??
Amerykanie dla których pracuje mają korzenie europejskie, natomiast nigdy nie opuszczali granic USA
P.S unia europejska w przyszlosci będzie wyglądać jak dzisiejsze Stany Zjednoczone i tak np Polska Będzie takim stanem jak np Illinois już nie ma przeciez granic tak jak miedzy stanami w USA.
Ps. Tak, teraz ktoś może powiedzieć, że my przynajmniej wiemy gdzie leży ameryka ale co z tego? Oni też wiedzą gdzie leży europa ale podobnie jak nas ich małe stany nie obchodzą tak oni mają w dupie kraje w europie.
Ciekawe ilu z Was wie gdzie leży np. Tanzania, Katar, Kolumbia czy Macedonia.
Np ja.
OT: gówno mne interesuje opinia hamerykanów
Ciekawe, czy Ci wszyscy, którzy śmieją się, że ktoś z Ameryki nie potrafi pokazać Polski na mapie wymieniliby i pokazali na mapie chociaż dwa stany USA...
NIE SONDZE.
Coś ci się chyba pomyliło, założę się z tobą że większość polaków potrafi pokazać na mapie gdzie jest USA a oni nie potrafią pokazać gdzie leży Polska, a co do tych stanów to tak samo spytaj takiego amerykanina o przynajmniej JEDNO województwo gdy jest ich "tylko" 16
USA, kiedys potega, teraz czarnuchy rozwalaja wszystko. Ale mi ich nie jest szkoda, jest ich kilku u mnie na wydziale na wymianie-niezle tloki nawet nie wiedza ile stanow ma USA
Znawca widze, powiedz mi więcej o tym jak to USA przestało być supermocarstwem, własnie przez czarnych. Jak to kraj z największą armią, mający pod rękami cały świat, przestał być potęgą. Przez murzynów.
"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"Pewnie większość mieszkańców Pcimia Dolnego potrafi wskazać Warszawę na mapie, a mieszkańcy Warszawy w druga stronę niekoniecznie. Co Amerykanów obchodzą województwa w Polsce ?
A wiesz gdzie leży Honduras ? Albo Gwatemala ? Pewnie 90% Polaków nawet nie wie na jakim kontynencie znajdują się te państwa.
A czy my wymagamy nazw województw?Mówimy o pieprzonych krajach!
USA to federacja, wiem swoją budową przypomina UE, stany mają inne prawo i tak dalej.
Wyjdź na ulice, i zapytaj kogoś ile w Polsce jest województw, i jakie to. Ciekawe co ci odpowie?
"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"PS. zresztą oni sami nie wiedza, a to ich pierdolona "ojczyzna"... Zapytaj się amerykańca chociaż o 16 stanów to ci nazwy drużyn będzie podawał myśląc, że to nazwa stanu...
Ola gringoTeraz już mam w pełni wyrobione zdanie o tym serwisie, dziękuję serdecznie, było miło. Pozdrawiam serdecznie jedynie tych, którzy nie są z natury hipokrytami i krytykę potrafią przyjąć na klatę.
Proszę, dla tych, którzy nie widzieli:
youtube.com/watch?v=A9NRxTH2egM Miłego oglądania, wiem, że boli, mnie też.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów