I komentarz naszego rodaka "Tu nie ma się z czego śmiać, te półgłówki pewnie nie wiedzą gdzie znajduje się stolica uSA, piepszone skupisko ludzi z całego świata dowodzonego przez murzynka bambo"
I komentarz naszego rodaka "Tu nie ma się z czego śmiać, te półgłówki pewnie nie wiedzą gdzie znajduje się stolica uSA, piepszone skupisko ludzi z całego świata dowodzonego przez murzynka bambo"
Ja mam dalece wyj*bane na to co myśli o Polsce hamburger czy jakiś gwatemalczyk, ale jak to dużo ludzi mówi że usa nas w dupala łata to mogli by wiedzieć gdzie ta dziura osobiście mam w dupie amerykę i amerykańców, ich wynalazki i ściemnione lądowanie na księżycu no i to chyba tyle.
Pozdrawiam
co za tępe dzidy
Może wstawimy wyczyszczoną mapę USA i zobaczymy ile stanów dobrze podpiszą Polacy?
Wiesz tyle samo o nich co oni o nas.
Taki półgłówek niemający szkoły będzie miał tam lepszy standard życia niż niejeden dobrze wykształcony w polsce... Nosz kurwa krew zalewa.
Paradoks w tym wszystkim jest taki, że oni są głupi bo mają dobrobyt. Przez to że nie muszą się wybijać na szczyty wyżyn intelektualnych tylko żłopać piwo i oglądać TV co już im zapewnia byt, nie mają powodu by używać mózgów. To samo w UK zaobserwowałem, mają dobrobyt chociaż i tak narzekają, ale są za głupi żeby zrobić coś ponad to, do czego są przeszkoleni.
Jak tam pracowałem w biurze, przepaliło się pewnego razu światło (a dokładnie to migało chujstwo i wkurwiało) nikt nie przychodził tego naprawić przez kilka godzin to się zaoferowałem, powiedzcie gdzie macie drabinę to to załatwię. Okazało się że wymiana żarówki to praca dla 2 ludzi z poza tej firmy, którzy mają uprawnienia, jeden może wykręcać a drugi trzymać drabinę. Nikomu innemu z firmy nawet nie przyszło do głowy żeby samemu się tym zająć, oni mają inną robotę.
Ciekawe, czy Ci wszyscy, którzy śmieją się, że ktoś z Ameryki nie potrafi pokazać Polski na mapie wymieniliby i pokazali na mapie chociaż dwa stany USA...
NIE SONDZE.
No to może zagłębmy się jeszcze w nasze województwa
Ciekawe, czy Ci wszyscy, którzy śmieją się, że ktoś z Ameryki nie potrafi pokazać Polski na mapie wymieniliby i pokazali na mapie chociaż dwa stany USA...
NIE SONDZE.
Kraj a województwo to gigantyczna różnica. Poza tym, warto znać położenie, choćby kilkunastu państw. Nie wiem czy to naprawdę tak wielkie wyzwanie pokazać na mapie kilka krajów? Zresztą, kiedy byłem w I klasie technikum, koleżanka nie potrafiła wskazać kontynentów. Gorzej, z wielkim bólem i trudem, po 10 minutach szukania, pokazała Europę
Poza tym, piwo za pozytywny filmik i już
Taki półgłówek niemający szkoły będzie miał tam lepszy standard życia niż niejeden dobrze wykształcony w polsce... Nosz kurwa krew zalewa.
Do czasu. W końcu to pierdolnie. Ich wiecznie niekończący się dług finalnie ich "zmiażdży"...
Takie cwaniaki? Wymieńcie wszystkie stany USA.
Wielkość terytorialna USA jest podobna do Europy...
Rosja to największy kraj na świecie (usa 4 miejsce) i jakoś nie znam żadnego z 46 obwodów może poza kaliningradzkim ale to jest oczywiste. Powierzchnia nie ma nic do rzeczy.
Może wstawimy wyczyszczoną mapę USA i zobaczymy ile stanów dobrze podpiszą Polacy?
Wiesz tyle samo o nich co oni o nas.
Dużo więcej wie przeciętny Polak. Taki mamy system edukacyjny że w Liceum uczą nie tylko gdzie jest jakie państwo ale też jaka jest stolica.
PS Tak było w LO nie wiem jak jest w innych szkołach. Biorąc pod uwagę liczbę uczniów Polak ma lepszą wiedzę ogólną.
Tak jest! Koniec wydawania jebanym cebulakom wiz do Ameryki, więcej pieniędzy nie ukradną z kieszeni mieszkańców USA!
Na chuj tam jechać Wszędzie pełno bambusów którzy polują z bronią w ręku na białego czlowieka.
PS pojechał bym tylko żeby zobaczyć wielki kanion i zagrać w kasynie w stanie Nevada.
Ciekawe ilu z Was wie gdzie leży np. Tanzania, Katar, Kolumbia czy Macedonia.
No kurwa nie osłabiaj mnie. Kolumbia czy Macedonia to wie nawet dwunastolatek. a Wymyśl coś trudniejszego.
Wybacz. Mnie w LO jednym z najlepszych w mieście nikt nie uczył takich rzeczy. Pare krajów z Europy, a ze świata USA, Brazylia, Rosja, Egipt, Chiny, Japonia, itp.
No kurwa nie osłabiaj mnie. Kolumbia czy Macedonia to wie nawet dwunastolatek. a Wymyśl coś trudniejszego.
Wątpie, że wie to 12latek. Mnie nikt takich rzeczy nie uczył nawet w LO, sam musiałem się zainteresować.
A jak masz jakieś obiekcje do poziomu nauczania w Polsce i Stanach, to zobacz rankingi uczelni
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów