📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
4:08 wreszcie pokazaliśmy im "typical polish experience" ;D
@ferro tylko tak ci się wydaje, bo nie znasz pojęcia sarkazmu. Widać to choćby w czasie opisywania samochodu.
Dobrze, że mają kasę i wchodzą do najdroższych miejsc. Pierwszy z brzegu hotel czy restauracja i skończyły by się przyjemne wakacje.
Dobrze, że mają kasę i wchodzą do najdroższych miejsc. Pierwszy z brzegu hotel czy restauracja i skończyły by się przyjemne wakacje.
Ciekawe czy ich okradli?
Nie słucham o czym mówią ale już mnie wkurwiła że przyjechali w gości i się wożą hummerem w limuzynie... Buce.
Dla zainteresowanych, dzień drugi i następne:
Dzień 2
Dzień 3
Dzień 4 (Kraków)
Dzień 5
Dzień 6 (Ostatni)
Ogólnie, mógł nas gorzej przedstawić w tych filmach
Dzień 2
Dzień 3
Dzień 4 (Kraków)
Dzień 5
Dzień 6 (Ostatni)
Ogólnie, mógł nas gorzej przedstawić w tych filmach
Co za pierdolenie. Buja się po hotelach, drogich restauracjach, jeździ limuzyną...niech spróbuje hamerykaniec normalnie. Wyjść w nocy do nocnego, zaczepiać ludzi nie w centrum (gdzie jest warszawska a nie Warszawa) tylko gdzieś dalej, przejść się na mecz, wypić piwko w parku. Wtedy nie będzie taki cwany
Ja w zeszłym roku piłem piwo przed dworcem wschodnim w Warszawie. Co gorsza, wylałem się nawet obok niego, pod drzewkiem.
abacar napisał/a:
gz
Nie wyjebałem tego posta tylko z czystej ciekawości, co to niby?
Poza tym:
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów