📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jacy NEOnaziści? Naziści, po prostu. Wkuriwa mnie, że nic już nie jest proste. NEOnazizm, NEOfaszyzm...neorasizm, neoantysemityzm, neokomunizm, neonekrofilia...
Cytat:
Jacy NEOnaziści? Naziści, po prostu. Wkuriwa mnie, że nic już nie jest proste. NEOnazizm, NEOfaszyzm...neorasizm, neoantysemityzm, neokomunizm, neonekrofilia...
Ta, dzieciNEO...
vass, Zalecam poczytac cos na temat WNS a potem sie wypowiedz
Szkoda mi gadac o tym bo sie ze smiechu zanosze hahaha
Btw polecam zapoznac sie z CAŁYM wątkiem Gdzie w przyjemny i rzeczowy sposób obala się wszystkoLink do dyskusji
Cytat:
wiec nie ma co pierdolic,bo chociazby niektorym dac realne dowody na cokolwiek to i tak bedzie ze "w telewizji tak mowia" badz " ale to takie smutne,zginelo tam przeicez 8888888888 zydów"(mniejsza o to ze Nazisci znalezli niesamowity wynalazek ktory pomagał likwidowac ludzi bez zadnego sladu po nich w dodatku zabili cale 1.1 mln zydow w calym auschwitz nie pozostawiajac sladów po zwłokachZwyciezcy pisza historię.
Szkoda mi gadac o tym bo sie ze smiechu zanosze hahaha
Btw polecam zapoznac sie z CAŁYM wątkiem Gdzie w przyjemny i rzeczowy sposób obala się wszystkoLink do dyskusji
szkoda ze nie mieszkaja w moim bloku:( mam sasiada czarnucha i codziennie zakluca cisze nocna swym malpim krzykiem nie wiem czy to smiech czy wycie do samicy? psy niestety nic nie moga zrobic z tym a mysle ze tacy kolesie by pomogli:)
Fajna wycieraczka na 10 focie ^^
A co do czystości rasy to laska na 4 nie jest taka najgorsza ;]
A co do czystości rasy to laska na 4 nie jest taka najgorsza ;]
Na nic bym nie patrzył, że nie lubię Niemców wszystkich bym tam wytłukł :]
żyda na oczy nie widzieli. krzykacze jebane
zdjęcie rrdzony"ego = pozamiatane w tym temacie
kys88
Gen D. D. Eisenhower dobrze gadał!
”zebrać jak najwięcej dowodów, filmów, zeznań świadków, ponieważ
nadejdzie dzień, kiedy jakiś sk…..syn powie, że to się nigdy nie
wydarzyło.”
Gen D. D. Eisenhower dobrze gadał!
”zebrać jak najwięcej dowodów, filmów, zeznań świadków, ponieważ
nadejdzie dzień, kiedy jakiś sk…..syn powie, że to się nigdy nie
wydarzyło.”
a wiekszosc tu osob wie "wszystko" o nazizmie z ksiazki od historii, telewizji i artykolow w internecie, jednak jakby spytac 3 podstawowe idee nazistow to juz trzeba spytac wujka google.
btw, tez jestem przeciwnikiem propagacji jakichkolwiek pogladow.
btw, tez jestem przeciwnikiem propagacji jakichkolwiek pogladow.
ehh, co za pojeby. smutne jest to, że mamy dość sporą grupę tych idiotów, którzy nie wiedzą jak kochany Adolf by ich traktował, gdyby żyli w czasach okupowanej Polski..
Śmieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów