📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
na pal z nimi
a czemu tam był koleś z Punkiem na głowie i dziarką "Oi" ??
roshformorg napisał/a:
a czemu tam był koleś z Punkiem na głowie i dziarką "Oi" ??
Punk to śmieć...
Fryzura nazywa się w dużym uproszczeniu irokez i jest symbolem wojownika... A nie Punka (tego z subkultury)
No tak. Ale też widziałem filmiki gdzie rozróżnia się Skinów "Oi" - jest zespół Oi Polloi i są oni przeciwko Rasizmowi tak? A NeoNazi to ktoś inny? to jakieś porąbane się zrobiło wszyskto :"D
a tam, pierdolicie od rzeczy. Nazizm, lewaki, antifa.
W nienawidzeniu nie powininno przeszkadzac to czy ktos jest bialy, czarny, zolty, czerwony czy kolorowy w pomaranczowo, fioletowo zielone paski. Kazdemu po rowno.
W nienawidzeniu nie powininno przeszkadzac to czy ktos jest bialy, czarny, zolty, czerwony czy kolorowy w pomaranczowo, fioletowo zielone paski. Kazdemu po rowno.
Cthulhu napisał/a:
Punk to śmieć..
Ja pierdolę...
Cthulhu napisał/a:
Fryzura nazywa się w dużym uproszczeniu irokez i jest symbolem wojownika
65 kilowi wojownicy do boju w imię szatana !
Bóg, poddajesz w wątpliwość to co napisałem?
matko jak mi się marzy żeby jebnąć taką fryzurę jaką ma laska na 3 zdjęciu... ale musiałabym schudnąć z 10 kg minimum do tego.
Cthulhu napisał/a:
Bóg, poddajesz w wątpliwość to co napisałem?
Owszem, twoje zdanie "punk to śmieć" uważam za idiotyczne.
Generalizuje i jest obraźliwe dla konkretnej grupy ludzi.
Bóg, po po angielsku to słowo znaczyło kiedyś śmiecia społecznego... Sprawdź etymologie
Cthulhu, posługujemy się tutaj językiem polskim, a określenie "śmieć" którego użyłeś nijak ma się do odrzutka spolecznego.
W naszym języku ma znaczenie dużo bardziej pejoratywne.
sjp.pl/co/punk
Znajdź mi słownik w którym "punk" będzie miał synonim "śmiecia społecznego"
sjp.pl/co/punk
Znajdź mi słownik w którym "punk" będzie miał synonim "śmiecia społecznego"
Bóg napisał/a:
Cthulhu, posługujemy się tutaj językiem polskim, a określenie "śmieć" którego użyłeś nijak ma się do odrzutka spolecznego.
Po prostu nie masz się chyba już do czego przypierdolić, wyciągasz temat z przeszłości i odgrzewasz kotleta. W tamtym poście do kórego sie przyczepiłeś miałem na myśli pierwotne angielskie znaczenie tego słowa. Koniec trematu bo jest on bez sensu...
Komuna i tak jest gorsza więc nie ma się czym ekscytować a co do tych kolesie to akurat w jednym są pożyteczni w walce na francuskich przedmieściach z czarnuchami i arabami okazali się megaskuteczni bo potrafią w małych grupach rozwalić kilka razy więcej przeciwników. Dobrze też tłumią pojebane parady gejów, komunistów i innych śmieci.
W każdym człowieku można dostrzec zaletę
W każdym człowieku można dostrzec zaletę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów