reakcja na warzywa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też lubię zapach benzyny i chuj.
~Pener666 - ta zaprezentowana przez Ciebie w Polsce szybko zajebała by bankruta
zjadla nie obrane ziemniaki smażone w oleju i jej nie szkodzi ale brukselka jest be
to ziemniaki nie sa juz warzywami? ah no tak, to jest ameryka tam pizza jest warzywem...
dobrobyt czyni z człowieka francuskiego wieprza, a jak wieprz jest pulchny trzeba ubić, naturalna kolej rzeczy.
I najlepsze jest to , ze te tluste swinie tlumacza sie tym, iz nie wiedza kiedy przytyly... :|
Gdybym była jej mężem, to bym na nią chyba reagowała jak ona na brukselkę. Święty człowiek...
jak to mozliwa ze ameryka sie tak rozwinela..
przeciez tam mieszkaja sami debile
przeciez tam mieszkaja sami debile
Ułigułi and jamijamijami! Świnki lubią ziemniory!
3000 funtów to 1360 kg... Czyli przez rok ten hipopotam wpierdala tyle co waży moje auto. Ze mną w środku. To rzeczywiście nieszczęście. Ciężko wyjść z takiego "nałogu". Ale na początek mogłaby spróbować wpierdalać w siebie np. 6000 a nie 8000 kalorii dziennie! Ale to pewnie dla niej zbyt trudne. Przecież ona jest "chora". Ni chuja mi nie żal takich ludzi. Ale dobrze że są na tym świecie, bo można się z nich śmiać i wytykać ich palcami wyzywając od tłustych wieprzy.
Poza tym ona sama zapewnia pracę kilku wdzięcznym farmerom
3000 funtów to 1360 kg... Czyli przez rok ten hipopotam wpierdala tyle co waży moje auto. Ze mną w środku. To rzeczywiście nieszczęście. Ciężko wyjść z takiego "nałogu". Ale na początek mogłaby spróbować wpierdalać w siebie np. 6000 a nie 8000 kalorii dziennie! Ale to pewnie dla niej zbyt trudne. Przecież ona jest "chora". Ni chuja mi nie żal takich ludzi. Ale dobrze że są na tym świecie, bo można się z nich śmiać i wytykać ich palcami wyzywając od tłustych wieprzy.
Poza tym ona sama zapewnia pracę kilku wdzięcznym farmerom
Cytat:
ciekawe czy na widok "mieska" tez ma taki odruch?
pewnie tak, moja znajoma nie je mięsa od dłuższego czasu (parę może paręnaście lat) i teraz jeśli zje potrawę w której było mięso to ma odruch wymiotny, nawet jeśli wcześniej to mięso się jej wybrało i nie mówiło się, że kiedykolwiek tam było : P
Moja koleżanka też jest wegetarianką. Jak sama mówi o sobie "mięsko do buzi biorę tylko żywe"
donszymon napisał/a:
Moja koleżanka też jest wegetarianką. Jak sama mówi o sobie "mięsko do buzi biorę tylko żywe"
Je żywe zwierzęta w całości? Musi wyglądać jak ten pelikan co połknął gołębia.
A co do takich jebanych tłuściochów (chciałbym użyć jakiegoś mocniejszego wyrażenia, ale nie mogę nic wykombinować), to rzucałbym ich na pożarcie małym, głodnym potworkom w Afryce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów