📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa amerykanie zaczynają kanapy przypominać. Nawet usiąść wygodnie można
Co to kurwa było?
Amerykańce wytępią się sami.. Obciążone stawy, napięte do granic mięśnie, otłuszczone serca i wątroby.. ale w ich myślach tylko żreć i żreć i żreć i byle by to żarcie było smaczne i gotowe w 3 minuty bo przecież nie będą czekać 2 godziny na obiad skoro organizm domaga się kalorii. i te ich specjalne wózki inwalidzkie którymi jeżdżą do marketów, masakra, ważą po 300 kg ale na specjalnym wózku pędzi do marketu żeby kupić fast foody, napoje z kilogramami cukru itp. są ofiarami własnego " dobrobytu"
miałem Ciotkę w Kanadzie, to opowiadała, że dla nich USA to trochę jak Rosjanie dla nas.
Czyli kraj pełen kontrastów. A te tłuszcze, są paradoksalnie wynikiem biedy. Gówno żarcie jest tanie, uzależnia itd...
Czyli kraj pełen kontrastów. A te tłuszcze, są paradoksalnie wynikiem biedy. Gówno żarcie jest tanie, uzależnia itd...
@UP
Zdecydowanie tak, za jedzenie dobrej jakosci trzeba duzo zaplacic, a wszystko gotowe szybkie smacze jest tanie
Zdecydowanie tak, za jedzenie dobrej jakosci trzeba duzo zaplacic, a wszystko gotowe szybkie smacze jest tanie
no nie wiem czy fast foody sa takie tanie szczegolnie 1 ziemniak sprzedawany w mcd jako frytki w cenie calego kilograma ryż jest tani za pierś z kurczaka trzeba już troche wiecej zaplacic ale na pewno wyjdzie taniej niż obiad w mcd
Dźwiganie kilkunastu kilogramowego dziecka to dla niej żaden wysiłek. Przy normalnym sraniu traci pewnie więcej wagi.
momonon napisał/a:
Amerykańce wytępią się sami.. Obciążone stawy, napięte do granic mięśnie, otłuszczone serca i wątroby.. ale w ich myślach tylko żreć i żreć i żreć i byle by to żarcie było smaczne i gotowe w 3 minuty bo przecież nie będą czekać 2 godziny na obiad skoro organizm domaga się kalorii. i te ich specjalne wózki inwalidzkie którymi jeżdżą do marketów, masakra, ważą po 300 kg ale na specjalnym wózku pędzi do marketu żeby kupić fast foody, napoje z kilogramami cukru itp. są ofiarami własnego " dobrobytu"
byłeś? widziałeś? Fakt, mają problem z otyłością nie mniejszy niż ten w Europie, a także w samej Polsce. Otyłość w USA dotyczy przede wszystkim ubogich, którzy jedzą najtańsze żarcie, a także korzystają z opcji tzw. 1 dollar menu w fast foodach.
O dziwo duża część Amerykanów dba o zdrowie, dużo ćwiczy i zdrowo się odżywia. Polska pod tym względem jest bardzo daleko w tyle za USA. Teraz zobacz na Polaków, coraz więcej grubasów na ulicy, nie mówię już o spasłych dzieciach spędzających cały dzień przed komputerem/telewizorem.
W internetach lubią pokazywać grubasów, a potem ci się wydaje, że w USA to wszyscy są otyli.
Wciągnęła go w swoje pole grawitacyjne
Szacun dla jej kości. Jej kręgosłup ledwo dawał radę unieść tyle tłuszczu a tu jeszcze wzięła dzieciaka pewnie aby wyrównać obciażenie
jak kangurzyca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów