📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
brawo brawo jeszcze tylna szyba ! i oszczać radiowóz trzeba !
Baby w policji to porażka. Kozaczą wtedy jak jest chlop koło nich 2 na 2. Chcą równouprawnien? A w naturze są pizdami.
Czemu nie wjebała mu z pół magazynka w jego smolastą dupe..... Serio baby w policji czy w wojsku to tylko za biurkiem się nadają albo w kuchni bo w innych sytułacjach nie wiedzą co z zrobić i jak zaareagować. I jeszcze te obiżenie testów sprawnościowych dla kobiet czyli cipa nie poniesie 60 - 80kg bo już ją regulamin nie puszcza tak samo ona nie wyciągnie cię ze strefy ognia kiedy jesteś ranny i leżysz bo cię nie da rady przeciągnąć nie odpowie ogniem bo się boi że oberwie. No chuja z takiej pomocy i jeszcze musisz jej klamoty nosić bo jebana się spoci i zmęczy i niesiesz swój plecak jej plecak i trujnóg co waży 25kg....
Biedna ta policjantka. Gdyby tylko istniało jakieś urządzenie, którym można odstraszyć, spacyfikować czy unieszkodliwić przeciwnika. Jakaś taka maszyna - no nie wiem - może miotająca? Kamienie, kulki albo coś...
SkoPio napisał/a:
Biedna ta policjantka. Gdyby tylko istniało jakieś urządzenie, którym można odstraszyć, spacyfikować czy unieszkodliwić przeciwnika. Jakaś taka maszyna - no nie wiem - może miotająca? Kamienie, kulki albo coś...
Miotająca? miotła w kuchni np?
Po co je w ogóle przyjmują w swoje szeregi? PR?
Ja pierdole i dlatego baby nie powinny byc w policji...
Lewacka doktryna sprawia, ze swiat nie funkcjonuje tak jak powinien. Pewnych rzeczy sie nie oszuka.
Jakby chciał wyruchać tą policjantkę, to pewnie też nie miałby z tym problemu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów